Skådespelaren spårlöst borta: "Kommer tillbaka"

Richard Simmons älskade rampljuset, men 2014 försvann han spårlöst från strålkastarna. Vad har han haft för sig egentligen? och vad är det som händer med honom?

I över trettio år har skådisen Richard Simmons , 69, varit ett fenomen inom popkulturen, och allra bäst trivdes han i rampljuset. Därför var det mycket chockerande när han 2014 försvann helt från strålkastarna. Vart tog han vägen? Vad är det som försiggår, Richard? Det här sajten Radar Online tagit reda på.

Senaste gången han visade sig på scen var under Palm Springs Pride-parad.  Då minglade han runt bland fans och poserade glatt på bild, och i början av 2014 såg vi honom i showen ”CNN’ News Room”. Där diskuterades det nyårslöften och ett hälsosamt leverne, vilket oväntat nog fick stjärnan att börja gråta. Och kort efter hans medverkan i showen slutade han dyka upp på sina klasser på hans fitness studio.

Men Richards avvikande beteende slutar inte där. Det mest chockerande valet han gjorde var  att missa den vännen Joan Rivers begravning i september 2014. Men Richard själv gick ut med att det berodde på ett ”seriöst knäproblem”.

”Jag har haft en tuff tid med knäet, det har gjort att jag tvingats avstå ifrån vad jag älskar att göra, och det är att leda klasser världen över”, skrev han på Facebook.

Sen var det tyst. Tills två år senare. Då berättade Richards manager hur det stod still med stjärnan.

”Richard njuter av livet efter sin 40-åriga karriär. Han jobbar med några projekt och fortsätter hjälpa dem som behöver hans hjälp”, berättade managern för New York Daily News.

Men kort efter det kommer nästa bud med information om Richard, nu från Richard själv.

”Jag är inte kidnappad. Ingen borde oroa sig för mig. Men ni har inte sett det sista av mig. Jag kommer att komma tillbaka, och jag kommer att komma tillbaka stark”, skrev han då.

Men bara månader efter hans uttalande så fördes han akut till sjukhus, och ett år efter det, i våras i år, skedde samma akuta grej igen. Så hur mår han egentligen?

Och månaden efter det försökte han stämma sajten ”The National Enquirer”, efter att han känt sig orättvist behandlad efter en påstådd könsförändring, men ”The National Enquirers” advokater påstod att det inte var något fel med att bli anklagad för att ha bytt kön. Eftersom att det inte är något fel med att vara trans. En rättegång hålls den 30 augusti.

Så det är historien om Richard, än så länge. Vad kommer att hända här näst? Vad tror ni? Kommer vi någonsin få se honom i rampljuset igen?

LÄS OCKSÅ: Här snor Marilyn Mansons pappa sin sons stil

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!