Richard Herrey och Marie Herrey separerar igen: "Det är jobbigt just nu"

De har varit gifta i två decennier. Men nu är sagan över. Richard och Marie Herrey kastar in handduken och separerar – igen.

De har synts på våra vimmelsidor otaliga gånger. Alltid lika leende och gulliga mot varandra. Men nu är kärleken definitivt slut mellan Richard Herrey, 50, och Marie Herrey, 47.

– Det är jobbigt just nu och jag vet inte vad jag ska säga, skriver Marie i ett meddelande till tidningen Hänt i Veckan.

Richard Herrey och Marie Herrey går skilda vägar. Foto: IBL

Richard Herrey och Marie Herrey går skilda vägar. Foto: IBL

Och det är inte första gången de lämnar varandra. Sommaren 2008 separerade de och valde att bo på olika håll för att fundera på sin relation. Då hittade de tillbaka med varandra med hjälp av parterapi och Marie berättade att hon förmodligen hamnat i en 40-års kris och när tidningen Hänt i Veckan träffade dem för några månader sedan var det enkla svaret tydligt.

– Vi är så gamla nu och vill inte vara från varandra, berättade Richard då.

Men tydligen har något hänt trots att de på Strandbryggans sommarfest 19 maj kramades framför kameran. Då verkade det inte finnas någon fnurra på tråden.

Paret träffades då Richard spelade med gruppen Herreys på Maries skolavslutning och hon fanns i publiken, de gifte sig 1987 och har sedan dess hunnit bo i USA där Richard satsat på sin musikkarriär samt fått döttrarna Mirelle, 27, och Melina, 25. Men kanske kan de nu hitta tillbaka till varandra efter sin mångåriga relation, precis som förra gången.

Andra läser också:

De Vet Du: ”Tor får ligga med 99 procent av Sveriges befolkning”

Bloggerskan Dessie drabbades av panikattack: ”Som om jag skulle spy och svimma på samma gång”

10 citat med Carola som vi bara vill glömma