LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jenny Strömstedts chock efter Renée Nybergs pik – oväntade orden om exet

24 sep, 2023 
JENNY STRÖMSTEDT, NIKLAS STRÖMSTEDT, RENÉE NYBERG
Det har blivit dags att hylla Niklas Strömstedt i TV4-programmet Vilket liv!
Självklart är hustrun Jenny Strömstedt på plats men vid ett tillfälle fick hon en smärre chock.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt frågar ut Hänts reporterBrand logo
Niklas Strömstedt frågar ut Hänts reporter

Jenny Strömstedt, 51, och Niklas Strömstedt, 65, har varit gifta sedan 2011 och kärleken sprudlar mellan dem än idag. Men dessförinnan var båda två gifta på andra håll.

I tio år, mellan 1985 och 1995, var Niklas gift med Efva Attling, 71. De hade varit ett par i flera år innan bröllopet och tillsammans fick de sönerna Simon, 32, och Adam, 35, innan förhållandet tog slut.

Niklas har även dottern Maja Strömstedt, 25, tillsammans med exet Agneta Sjödin, 56.

Jenny Strömstedt var tidigare gift med Fredrik Östergren. En relation som också resulterade i tre barn: tvillingarna Kitty och Mika, samt Vanna.

Så träffades Jenny och Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas träffades när de flyttade in 100 meter ifrån varandra och började ses på samma kafé. Men vem som tog det första steget råder det delade meningar om hos paret.

Annons

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas Strömstedt berättat i parets egna tv-serie Tillsammans med Strömstedts.

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa Jenny då.

I kvällens avsnitt av Vilket liv! är det dags för Niklas Strömstedt att stå i centrum och hyllas. Programmet går ut på att hylla svenska stjärnor och uppmärksamma vilket fantastiskt liv de levt hittills. Dessutom har kändisarna ingen som helst aning om vad som komma skall, utan varje moment är en överraskning.

Jenny Strömstedts chock – efter Renées skämt om exen

När Jenny Strömstedt kom upp på scen verkade det som att Niklas både blev chockad men såklart väldigt glad. När hon hade slagit sig ner i soffan bredvid sin make började Jenny berätta om deras möte och att det blev just de två.

– Det kanske var meningen att just du och jag skulle först harva igenom livet, träffa andra, lära oss saker och sedan så liksom…, hinner Jenny säga innan programledaren Renée Nyberg höjer rösten och ropar:

– Och här kommer de!

– Nej jag skojar bara, skyndade sig Renée att tillägga.

– Nej men det är jag tacksam över för jag tror inte vi hade varit så lattjo för varandra om vi hade träffats för tidigt, fortsätter Jenny.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons