Artikeln innehåller reklamlänkar

Renée Nybergs tårar efter orden i TV4: "Blir så konstigt"

Renée Nyberg börjar gråta när hon pratar om Lill-Babs i Renées brygga.

I säsongspremiären av Renées brygga berättar Kristin Kaspersen om den sista tiden med sin mamma, Barbro "Lill-Babs" Svensson. När Renée Nyberg själv ska berätta om sina minnen brister det för henne.

I säsongspremiären av Renées brygga tas tv-tittarna tillbaka till sommaren med solsken, utomhuslunch och lugna samtal vid vattnet. I avsnittet träffar Renée Nyberg hotellmagnaten Petter Stordalen, 56, Kristin Kaspersen, 49, och Viktor Frisk, 23.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Renée Nyberg intervjuar Kristin Kaspersen kommer samtalet så småningom in på Barbro “Lill-Babs” Svenssons bortgång i april 2018. Lill-Babs blev 80 år. Kristin har tidigare berättat om den svåra saknaden efter sin mamma.

Idag är en sådan dag, saknaden bränner. Imorgon en annan. Då kommer tacksamheten fram över att du är min mamma, över allt du lärt mig som jag alltid bär med mig. Alla minnen vi har är med mig”, skrev Kristin Kaspersen på Instagram i slutet av april förra året.

I Renées brygga berättar Kristin Kaspersen att Lill-Babs tio dagar innan hon somnade in steg upp och gjorde sina gymnastikövningar för att hålla kroppen igång.

– Hon ville liksom inte ge upp. Hon blev 80 men hon blev aldrig gammal, säger Kristin Kaspersen i programmet.

Kristin berättar också om hur hon och hennes systrar fanns hos Lill-Babs den sista tiden och trots det sorgliga i det som hände minns hon de sista veckorna med värme.

Börjar gråta över minnet

Renée Nyberg lyssnar uppmärksamt på Kristin Kaspersen berättelse om sin mamma. När Renée själv ska berätta om sina minnen av Lill-Babs blir hon känslosam.

– Hon har ju varit här hos mig två gånger på bryggan för hon är ju min favorit, som du vet, säger Renee och börjar gråta.

Hon fortsätter medan hon torkar tårarna:

– Det blir konstigt att du ska trösta mig.

Kristin Kaspersen tar dock Renée Nybergs tårar med ro.

– Så har det faktiskt varit väldigt mycket. Jag har tröstat så många och det har också varit väldigt fint. Hon har betytt väldigt mycket för andra. Det är det som ger mig så mycket, att se vad hon har gjort för andra. Min mamma, säger Kristin Kaspersen.

LÄS MER: Renée Nyberg tappar hakan efter Claes Malmbergs kupp: ”Herregud”

LÄS MER: Kristin Kaspersens fina ord efter Lill-Babs bortgång

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!