Renée Nyberg om svartsjukan i relationen med David Hellenius

Renée Nyberg och David Hellenius

Renée Nyberg och David Hellenius har varit gifta i tio år. Nu berättar hon om svartsjukan som ibland kan uppstå.

Programledaren Renée Nyberg, 52, får i kvällen avsnitt av Renées brygga besök av skådespelerskan Eva Röse, 45, artisten Martin Stenmarck, 46, och skådespelaren Kjell Bergqvist, 65.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Som vanligt pratar de om allt mellan himmel och jord, och Renée Nyberg leder under middagarna in samtalen på än det ena, än det andra. Hon frågar bland annat Kjell Bergqvist om han är svartsjuk av sig.

– Nej, när jag var jätteung kanske, svarar han.

Martin Stenmarck däremot har känt av svartsjuka i sitt förhållande, framför allt när han har varit och sett sin fru Hanna Hedlund, 44, som också är artist, i olika shower.

– Det är klart att man känner något. Jag har ju varit och sett Hanna i massa föreställningar och man bara ”jaha”. Någonting känner man, men det är inte ett problem, säger Martin Stenmarck.

Så hanterar Renée Nyberg svartsjukan

Plötsligt får Renée Nyberg frågan tillbaka. Hon är sedan tio år tillbaka gift med succéprogramledaren David Hellenius, 44.

– Jag älskar min man så mycket så att jag skulle absolut inte vilja förlora honom, och i det så kan det absolut uppstå situationer då jag blir svartsjuk, säger hon.

Hon berättar att hon inte tycker om den sidan hos sig själv, men påpekar samtidigt att det inte är någonting hon lider utav. När svartsjukan kommer smygandes kan hon alltid prata med sin man om det och de ser till att ha en öppen dialog med varandra.

– Men däremot så ska jag nog säga att det är han som har lärt mig, för han skäms inte för någon dålig sida som han har. Så skulle han vara svartsjuk så säger han det, säger Renée Nyberg.

Renées brygga sänds onsdagar klockan 21.00 i TV4 och på TV4play.

LÄS MER: Renée Nybergs tårar efter orden i TV4: ”Blir så konstigt”

LÄS MER: Renée Nyberg tappar hakan efter Claes Malmbergs kupp: ”Herregud”

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt