Idol 2023 marknadsföring banner

Renee Nyberg har blivit mormor – avslöjandet får henne att brista ut i gråt

15 jul, 2022 
Kvällens avsnitt av Tilde blev något utöver det vanliga.
Den glädjande nyheten att Renée Nyberg blivit mormor avslöjades.
Något som fick henne att bryta ihop fullständigt.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Tilde de Paula Eby, 49, är en av TV4:s mest omtyckta och rutinerade programledare. Hon syns oftast i Efter fem men är under sommaren mer aktuell än någonsin med sin egen talkshow Tilde.

Det en timmes långa programmet är helt och hållet livesänt från Junibacken på Djurgården och gästas varje fredagskväll av flera välkända namn.

Under fredagen gästades det av inga mindre än Loreen, Lena Olin, Magnus Lygdbäck, Loreen och Renée Nyberg.

Och kvällens avsnitt blev mer känslosamt än någonsin när det avslöjades att den omtyckta programledaren Renée Nyberg blivit mormor.

Renées liv utanför tv-rutan – har tre barn

Renée har jobbat som programledare sedan början på 90-talet och har därför blivit ett av våra mest välkända ansikten i rutan. Hon arbetade under många år på TV3 men återgick 2014 till TV4 där hon är än idag på bland annat långköraren Bytt är bytt.

Annons

Hon är sedan 2009 gift med ännu en känd programledare – nämligen ingen mindre än David Hellenius. Tillsammans är de ett av sveriges hetaste kändispar och 2006 fick de en son – Leo.

Från en tidigare relation har hon ytterligare två barn – Emma och Tom. Och det var tidigare i år som Renée kunde avslöja att hennes dotter Emma väntar sitt första barn. Och lyckan var självklart total.

– Otrolig lycka! Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, säger Renée i radioprogrammet P4 Extra.

Brister ut i gråt i direktsändning – Renée har fått sitt första barnbarn

Och lyckan tog över fullständigt i den rosa soffan i kvällens avsnitt av Tilde när Tilde själv avslöjade att Renée nu blivit mormor för första gången.

– Du blir helt blödig! utbrister Tilde när tårarna börjar rinna på Renée när den glädjande nyheten avslöjas.

Annons

– Det här är jättekonstigt, jag är helt golvad av att jag känner såhär. Jag trodde inte det, att det skulle vara ännu större att bli mormor än att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter är det största hittills, säger Renée med tårarna rinnandes varpå Bilder säger:

– Jag blir så tagen, jag har aldrig sett så mycket tårar.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4

Annons