TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Renaida Brauns glädjebesked efter canceroperationen

06 nov, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Renaida Brauns glädjebesked efter canceroperationen: ”Kan ni fatta?”
Det har gått två veckor sedan Renaida Braun opererades för att ta bort en elakartad cancertumör. I dag nåddes hon av ett glädjande besked från läkarna, något hon nu berättar för sina följare på Instagram.
Annons
Petters ärliga ord om nya livet med hustrun: ”Jättejobbigt”Brand logo
Petters ärliga ord om nya livet med hustrun: ”Jättejobbigt”

Tidigare i oktober meddelade artisten och den tidigare Idol-deltagaren Renaida Braun, 22, att hon diagnosticerats med cancer. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättade hon om sina känslor kring beskedet – och hur ofattbart det kändes att drabbas vid så ung ålder:

Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”, skrev hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen opererades Renaida för att ta bort den elakartade tumören, som satt på halsen under hennes ena öra. Strax innan det var dags skickade hon en hälsning till sina Instagramföljare och tackade dem för allt stöd:

Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare.

Nya glädjande beskedet

Sedan dess har Renaida väntat på besked från läkarna, och om hon kommer att behöva genomgå strålbehandling eller inte. Men så i dag fick hon äntligen svaret:

Annons

Jaaaaaa, JAG BEHÖVER INTE STRÅLAS!!! Cancern hann inte spridas och läkarna tror att de fick bort allt. Det betyder att jag för tillfället inte behöver fortsatt vård. Nu ska jag bara kontrolleras månadsvis i fem år sen blir jag friskförklarad om inget ändrar sig”, säger hon i ett nytt inlägg på Instagram och fortsätter:

Asså kan ni fatta?? Så glad och tacksam, vilket jävla klimax. För några veckor sen visste jag inte hur det skulle sluta men skulle aldrig kunna tro att det skulle gå så här ofattbart bra!

All kärlek till dig, Renaida!

Hänt.se söker Renaida.

FOTO: Instagram/Renaida Braun, TT

Annons