LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Renaida om relationen till Hugo Gustafsson – tiden efter Let's Dance

04 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Frida Eklöf
Renaida Braun och Hugo Gustafsson
Renaida Braun och Hugo Gustafsson
Renaida Braun tog sig långt i Let's Dance tillsammans med danspartnern Tobias Bader.
Nu berättar hon om livet efter programmet och relationen till en annan deltagare – Hugo Gustafsson.
Annons
Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”Brand logo
Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Någon som länge var med i kampen om glasskon i årets Let's Dance är Renaida Braun, 25, som dansade med Tobias Bader, 37. Dansparet föll precis på mållinjen och istället tog sig Hampus Hedström, 26, och Charlotte Kalla, 35, till det allra sista avsnittet.

Det var minst sagt en krävande tävling. Inför semifinalen berättade Renaida för Hänt om den intensiva träningen.

– Det har varit väldigt mycket. Sliter som tusan men peppigt samtidigt. Jag är inte så van att träna varje dag, så när man ligger i sängen hemma så skakar hela kroppen, sa Renaida då.

Renaidas varma ord till Tobias Badér: ”Bästa du”

Efter att paret tvingades lämna tävlingen skrev Renaida ett kärleksfullt inlägg på sin Instagram där hon tackade danspartnern Tobias som varit med på resan.

”Jag tycker vi bara har vuxit under alla dessa veckorna. Från osäkerhet och spännande utmaning till säkerhet och kompanjon. Vi har skrattat, vi har gråtit, vi har svettats och vi har kämpat. Och fasen, vi tog oss till en 3e plats med så pass knivskarp konkurrens som det var denna säsong. Kunde inte tänka mig en bättre danspartner. Tack för allt bästa du”, skrev Renaida.

AnnonsMen resan i Let's Dance är inte det enda storslagna som hänt i Reniadas liv det senaste året. I slutet av förra sommaren förlovade hon sig nämligen med kärleken Tim Lindholm.

Det är succé, fantastiskt, sa Renaida då till Hänt om sitt kärleksliv.

Renaida om relationen till Hugo Gustafsson – efter Let's Dance

När Hänt träffar Renaida på ett Pride-event i Stockholm sprudlar hon av glädje. Hon har haft fullt upp sedan vi sist såg henne på dansgolvet – nu ser hon fram emot att fira Pride tillsammans med sina kompisar och kärleken Tim.

– Pride betyder mycket för mig – att kunna var sig själv. Jag kan förknippa mig med att inte tillhöra en majoritet. Så det är jätteviktigt det här, säger Renaida till Hänt.

Annons

Hur har tiden efter Let's Dance varit?

– Det har varit spännande, intensivt och jättekul. Men jag har bokat på mig, för jag behöver göra saker. Så jag har jobbat jättemycket. Skrivit massor av musik, och så har det varit andra hemliga projekt.

Renaida lärde självklart även känna resten av Let's Dance-gänget. Renaida berättar att de fortfarande har kontakt, men att det inte blir lika ofta som under programmet.

– Vi hänger ju inte lika mycket nu – då hängde vi ju varje dag, säger hon.

I årets säsong såg vi bland annat artisten och tv-personligheten Tone Sekelius, 25, dansa loss tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson, 25. I ett av avsnitten bytte dansarna partners med varandra – och Renaida och Hugo svängde då loss i en cha-cha.

Vilka har du kontakt med fortfarande?

– Tobbe, Hampus... Och Hugo, vi är jättebra kompisar, säger Renaida och fortsätter:


– Vi har lite kontakt, men alla bor ju lite här och där.

FOTO: Lars Höglund/TT och Hänt

Annons