LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Renaida Braun om cancern – berättar om operationen

18 okt, 2019 
Renaida Braun
Melodifestival-stjärnan Renaida Braun har drabbats av cancer.
Det tunga beskedet berättar hon själv om i ett inlägg på sin Instagram. Under gårdagen opererades hon för cancern.
”Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning”, skriver hon i ett inlägg.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

I slutet av förra veckan delade den tidigare Idol-deltagaren och Melodifestival-artisten Renaida Braun, 22, det tunga beskedet att hon drabbats av cancer. I ett videoklipp på sin Instagram berättar hon:

– Hej, hej Renaida här. Det var ju länge sedan jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni.

I texten till inlägger förklarar hon vidare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”, skriver hon.

Hon möttes av mycket kärlek av både vänner, kollegor och följare i kommentarsfältet till inlägget.

Opereras för cancern

Under gårdagen uppdaterade hon sina följare med bilder från sjukhussängen, och förklarade att hon skulle in på operation  – och visade samtidigt vart hon drabbats av cancer.

Annons

Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare”.

Även i det här inlägget möts Renaida av mycket kärlek från sina följare. Bland kommentarerna finns flera av hennes artist-kollegor och visar sitt stöd.

Spara den så hela Sverige kan stampa på skiten! Love You lil sis. Du har redan vunnit. Bra story när du blir Sveriges största musik export snart! ”, skriver Mello-vinnaren John Lundvik.

Bort med skiten. Du vinner detta”, skriver Hanna Ferm.

Tänker på dig starka , fina Renaida”, skriver Jessica Andersson.

Hänt.se söker Renaida Braun.

FOTO: TT

Annons