TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen

22 apr, 2020 
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlek
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit familjevänner sedan barnsben, men vänskapsrelationen utvecklades senare i livet till kärlek. Än idag spirar kärleken mellan paret.
Men hur är egentligen relationen mellan deras mammor – Mia Parnevik och Kristin Kaspersen?
Annons
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssagaBrand logo
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssaga

Peg Parnevik blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i familjens serie Parneviks på TV3 och Viafree. I serien fick tittarna följa henne, föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik, och syskonen Penny, Philippa och Phoenix – samt flera kända gäster som i varje program kom på besök.

En annan person som dök upp allt mer i de senare säsongerna av serien var Pegs pojkvän Filip Lamprecht.

Gänget samlat på pressträffen inför Parneviks sista säsong.
Gänget samlat på pressträffen inför Parneviks sista säsong.

Peg och Filip har varit ett par sedan 2016, och det är inte bara Peg som har kända föräldrar. Filip är nämligen son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.

Så träffades Peg och Filip

Peg har i sin podcast Pillowtalk berättat hur hon och Filip hittade kärleken i varandra, efter att ha varit vänner i många år.

Annons

– Filips mamma är ju Kristin Kaspersen och hans mormor är ju Lill Babs. Så vi har ju känt familjen väldigt länge, förklarade Peg och berättade om deras första kyss, som skedde när Peg och Filips familjer befann sig på samma nyårsfest.

– Jag ville verkligen pussa honom på tolvslaget, jag var helt säker på att jag ville ha honom. Så vi pussades, och det jag inte såg var ju att mamma och pappa satt och tittade på en bit bort.

Men det var först under Halloween, flera månader efter nyårsfesten, som Peg och Filip blev ett par. Innan det hade de setts på en midsommarfest i Sverige, men när Peg försökt kyssa Filip vände han bort sitt ansikte. Det var först när hon åkte tillbaka hem till Florida igen som Filip sträckte ut sin hand.

– Han insåg väl något där kanske, när man inte längre fanns i hans liv. Det hela slutade med att jag åkte till Sverige och hälsade på honom. Sen åkte han till mig under Halloween, och då blev vi tillsammans.

Annons

Familjens åsikt kring relationen mellan Peg och Filip

Men att Peg och Filip utvecklade annat än vänskap mellan varandra mottogs inte bara med öppna armar. Relationen fick först lite motstånd, från bland annat Mia Parnevik, som var orolig över att relationen skulle påverka familjernas goda relation till varandra.

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, har Peg sagt till Expressen i en intervju tidigare.

Kärleksrelationen mellan Peg och Filip har inte alltid varit en dans på rosor. Peg har varit öppen med att de gjort slut med varandra flera gånger – för att snabbt bli ihop igen.

Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen

Ja, som sagt – Peg och Filips familjer ar varit nära vänner länge, och mer ofta än sällan firat stora högtider ihop. Så Mia och Kristin har alltså varit vänner långt innan Peg och Filip blev ett par. Men träffas gör de inte allt för ofta, Mia är bosatt i Florida och Kristin i Sverige. Och nu var det ett tag sedan vi kunde se att Kristin och Mia firade en högtid ihop.

Annons

Mia och Kristin gillar varandras inlägg på Instagram då och då, och ibland trillar även kommentarer in.

Så sent som förra veckan dök Kristin in i Mias kommentarsfält på Instagram, när hon delat en bild av dottern Penny som just nu är aktuell i Let’s dance.

Dom var så fantastisk bra!” hejar Kristin på.

När Mia Parnevik lanserade sin pyjamaskollektion för Ellos 2016 fanns Kristin Kaspersen på plats. På bild fångades hon ihop med sin son Filip. Vid samma tillfälle fångades även Peg och Filip ihop på bild för första gången.

Kristin och Filip.
Kristin och Filip.
Peg och Filip.
Peg och Filip på samma tillställning – fångade på bild ihop för första gången.

FOTO: TT

Annons