Relationen mellan Agnes Carlsson och Darin Zanyar

Relationen mellan Agnes Carlsson och Darin Zanyar

Både Darin Zanyar och Agnes Carlsson blev upptäcka i TV4:s Idol, och det gick riktigt bra för båda.
Efter det har karriärerna spirat på och de är idag världskända.
Men hur är relationen dem emellan?
Slå på ljud

Något som artisterna Darin Zanyar, 33, och Agnes Carlsson, 32, har gemensamt är att de är världsberömda och skapat mängder av hits. Deras låtar har spelats och spelas fortfarande världen över. Men hur är deras relation till varandra?

För Darin och Agnes så startade karriären faktiskt på samma sätt – genom musiktävlingen Idol. Darin gjorde sin audition år 2004 och charmade brallorna av den dåvarande juryn. Idol-resan blev lång och Darin landade på en andra plats i tävlingen, och första platsen knep Daniel Lindström. Men kanske kan silver vara finare än guld? Så lyder i alla fall uttrycket och det gick ju riktigt bra för Darin trots han blev snuvad på vinsten.

Darin Zanyar

Darin Zanyar på sin alldeles första Idol-audition 2004. FOTO: TV4

Året därpå, 2005, entrade Agnes Idol-världen. Hon gjorde riktigt bra ifrån sig under audition, men lyckades inte charma tittarna i kvalet. Dock såg en jurymedlem något extra med Agnes Carlsson och hon lyckades bli det årets ”wildcard”. Och vilken tur att hon fick en andra chans. Hon vann ju faktiskt hela balunsen tillslut!

Agnes Carlsson Idol

Agnes Carlsson, 2005. FOTO: TV4

Efter sina prestigefyllda insatser har karriärerna gått som på räls. Något annat som artisterna har gemensamt är att de medverkat i TV4:s succéprogram Så mycket bättre, där de båda leverade ett flertal härliga hits.

Darin och Agnes på samma scen

År 2013 fick Sverige äran att hålla i Eurovision Song Contest i Malmö, som följd av en enorm prestation av Loreen som året innan vann ESC med låten Euphoria.

Under en av kvaltävlingarna så fick två av Sveriges största popstjärnor chansen att visa upp sig för hela världen – inga mindre än just Agnes och Darin.

Artisterna fick stå för mellanakten och de gick under namnet Swedish pop voices.

Dock stod de inte på scen samtidigt, utan fick framföra varsin låt – var för sig.

Men det är ju såklart inte enda gången som idolerna synts ihop. När Melodifestivalen år 2009 gick av stapeln så sågs de ihop på efterfesten.

AGNES CARLSSON DARIN ZANYAR

FOTO: PONTUS LUNDAHL/TT

Relationen idag

Darin har näst intill 90 tusen följare på Instagram, men följer endast drygt 200 personer tillbaka. Dock är musikkollegan Agnes Carlsson inte en av dem, varken på följarskaran eller på listan på de personer som Darin följer tillbaka. Som många kan räkna ut, så dyker inte heller Darins namn upp på Agnes Instagram-konto.

FOTO: Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!