LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Reinfeldt och Roberta bekräftar: Kärleksbarnet kommer i maj

14 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Nu bekräftar Fredrik och Roberta graviditeten. Paret blir småbarnsföräldrar.
Annons

På Instagram bekräftar nu före detta statsministern Fredrik Reinfeldt, 51, och flickvännen Roberta Alenius, 38, att det väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

– Nu finns det ännu en anledning att längta till försommaren, meddelar paret på Instagram, något som expressen var först att rapportera.

– Det känns fint och vi hoppas att allt ska gå bra. Vi ser fram emot det, säger Roberta till tidningen och berättar att barnet beräknas komma i maj.

Fredrik Rinfeldt har sedan tidigare tre barn, Erik, 21, Gustav, 23, och Emma, 16, från äktenskapet med Fillipa Reinfeldt, 49. Paret skilde sig 2013 och i februari 2015 bekräftade Fredrik att han åter funnit kärleken i sin tidigare presschef Roberta.

– Roberta och jag är arbetskamrater sedan många år, det har efter hand gått över i djup vänskap. Vart det för oss nu vet jag inte ännu, men Roberta är en fantastiskt kvinna, skrev han då i ett sms till Expressen.

Åter igen ändrar de relationsstatus, denna gång till småbarnsföräldrar.

Av: Magdalena Divina Khodr, Linnea Geijer

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons