LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Regissörens fina hyllning till Avicii: "För alltid i våra hjärtan"

23 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Dokuemntärfilmaren Levan Tsikurishvili, som ligger bakom dokumentären Avicii: True stories har gjort en tatuering för att hylla sin döde vän Avicii.
Levan Tsikurishvili, dokumentärfilmaren som ligger bakom filmen om Avicii, Avicii: True stories, har gjort en tatuering för att hylla sin saknade vän.
Annons

Den 20 april hittades svenska stjärn-dj:n Tim “Avicii” Bergling död i Oman. Han blev bara 28 år.

Sedan dess har han sörjts av en hel värld och hyllats på flera olika sätt. Tidigare i veckan höll dj-duon The Chainsmokers och sångerskan Halsey, 23, ett tal om sin vän innan de skulle dela ut pris under Billboardgalan i USA.

– Hans bortgång var en stor förlust för musikvärlden och för oss. Han var en artist som inspirerade så många på så många sätt och han betydde så mycket för oss och för EDM-världen, sa The Chainsmokers-medlemmen Andrew Taggar i talet och Halsey uppmanade till att stötta vänner och familj som lider av psykisk ohälsa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

–  Alla som jobbade honom håller med om att han var en sådan glädjespridare och det gör den här tragedin ännu mer smärtsam. Det är en påminnelse för oss alla om att vara där och stötta alla våra vänner och familjemedlemmar som kan lida av psykisk ohälsa, sa hon i framförandet.

Annons

Nu hyllas han även av sin vän, dokumentärfilmaren Levan Tsikurishvili, 34, som gjort dokumentären Avicii: True stories. Levan Tsikurishvili har gjort en tatuering på armen i stilen old school: Ett hjärta och en ros med texten “Brysh Tim”.

På sin Instagram visar han upp resultatet.

“1 månad och 2 dagar utan dig men du kommer alltid finnas i våra hjärtan brysh!” skriver han.

Brysh är slang för bror.

I kommentarsfältet hyllas Levan Tsikurishvili för sin tatuering.

“Så himla fin” skriver en och får medhåll av en annan:

“Det är en vacker hyllning till din vän! Din dokumentär fick mig att upptäcka en underbar artist och fantastisk människa. Tack för att du sprider ljus på Tim. Mycket kärlek till dig.”

Tim “Avicii” Berglings begravning kommer att ske i kretsen av de närmaste, meddelade familjen via sin presskontakt tidigare i veckan.

FOTO: IBL, Intagram

Annons