LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rednex-sångerskan Annika Ljungbergs hälsobesked: ”Bara att bita ihop”

25 mar, 2023 
André Färnsveden
Annika Ljungberg och Rednex.
Annika Ljungberg gjorde succé med bandet Rednex.
Men nu talar hon ut om sin oro kring hälsan.
”Det är bara att bita ihop”, skriver Annika.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Bandet Rednex gjorde succé världen över med storhitten Cotton eyed Joe. Men det är inte bara på den internationella scenen som bandet synts. Annika Ljungberg, 53, anslöt till gruppen samma år som det bildades som sångerska och delade framgångarna med resterande medlemmar Ranis Patric Edenberg, Örjan "Öban" Öberg, Jan Ericsson och Göran Danielsson.

Men det är inte bara på den internationella scenen som bandet synts, de ställde även upp i Melodifestivalen 2006 med bidraget Take me home mama. De gick till andra chans och hamnade till slut på en sjätteplats i finalen.

Det var dock inte första gången som sångerskan Annika har varit med i tävlingen. Hon ställde även upp fyra år tidigare som soloartist med bidraget Sail away. Tyvärr missade Annika precis en finalplats det året då hon slutade trea i Vinnarnas val, som semifinalen hette då.

Annons

Annika Ljungberg om hälsan

På Instagram delar nu Annika med sig av ett dystert besked, hon har nämligen var på Karolinska sjukhuset för att kolla upp en förändring i revbenen. Hon skulle göra två punktioner och ta cellprover för att förhoppningsvis få ett svar på varför hon mått som hon gjort.

PUNKTIONSMOTTAGNINGEN PÅ KS. Nu är jag här för att se vad ”förändringen” i revbenet är. Det ska göras 2 st punktioner i revbenet och ta cellprover. Det ska bli skönt att få svar och förhoppningsvis må bättre. Bara att bita ihop

Annika Ljungbergs besökte terapeut inför läkarbesöket

Inför besöket på sjukhuset gick Annika även till en kraniosakral terapeut, som är en mjuk form av fysisk terapi som kan hjälpa mot exemplevis snedheter eller låsningar. Och det verkade vara ett lyckat besök av Annikas inlägg om det att tyda.

Annons

Sällan finner jag inga ord…men hos Kraniosakralterapeuten Gun-Marie gör jag det…varje gång. Och känslan att vara i ett tillstånd när man bara får känna lugn, återhämtning och smärtfrihet gör att jag blir så oerhört tacksamhet för Gun-Maries begåvning med både terapin och Healingen som hon utför”, skriver Annika och fortsätter:

Hon hjälper min kropp till ”självläkning” genom att få min ryggmärgsvätska i rytm med min kropp! Idag fick hon hjälp ”utifrån”; den unika kissemissen Sivan som vanligtvis inte dyker upp. Men som utan vidare går direkt på mina revben (inför Punktionen imorgon) samt mina knän. Hm…som om hon fick info ”uppifrån”. Såklart hon fick. Det får ju både jag och Gun-Marie…

Hänt har sökt Annika för en kommentar.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Lizzie Larsson/TT

Annons