Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rebecca Stellas ord och bilder efter lyxiga möhippan: ”En dimma”

15 jul, 2019 
AvOla Brising
Bilderna från rebecca stella simonssons möhippa på Ibiza
Rebecca Stella visar bilder och berättar om sin möhippa på Ibiza. Hon beskriver den som en tre dagar lång underbar fest med bästa tjejkompisarna.
Annons
Rebecca Stella ryter ifrån till Jesper efter fusket: ”Ett gång till och du åker ut härifrån”Brand logo
Rebecca Stella ryter ifrån till Jesper efter fusket: ”Ett gång till och du åker ut härifrån”

Rebecca Stella, 33, har synts i tv-rutan under våren då hon varit programledare för dokusåpan Paradise hotel på TV3. Innan finalen ens hunnit sändas på tv, var Rebecca tillbaka i Mexiko för att spela in ytterligare en säsong som kommer ha premiär i höst. Med sig till Mexiko hade hon sin lilla familj bestående av sonen Dion, 1, och hennes blivande man, musikproducenten Manny Dion, 38.

För två år sedan förlovade sig Rebecca Stella med sin kärlek, och tanken var att paret skulle gifta sig nu i sommar. Tiden har dock varit knapp och Rebecca har berättat i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!, som hon har tillsammans med vännen Vanessa Lindblad, 34, att hon känner sig stressad inför bröllopet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett nytt avsnitt av podden berättar huvudpersonen nu själv om sin exklusiva möhippa på Ibiza. Och tydligen blev den extremt blöt.

Annons

– Jag mår inte så bra fysiskt. Det dracks ju en hel del, så det kan ju vara en del kemisk obalans, men jag är bara jäkligt trött, helt slut.

På Instagram har hon lagt ut en hel del bilder från möhippan. Bland annat dessa:

Rebecca börjar berätta om sin möhippa:

– Det är en dimma liksom. Jag kommer inte ihåg så mycket. Haha… Nej, men jag och Malin hoppade på ett plan från L.A. till Ibiza och det gick hur bra som helst.

Men när de mellanlandade i Zürich var planet till Ibiza en timme försenat, något som ställde till en del problem för dem eftersom de hade en middag inbokad på lyxrestaurangen Cipriani på Ibiza klockan 22.00. De var därför tvungna att boka om middagen till 23.00. Till middagen hade en av Rebeccas kompisar som inte kunde närvara skickat in en champagneflaska och ett kärleksfullt brev. Något hon blev väldigt rörd av.

– Såna där små gester är ju så… Man går ju sönder liksom inombords. Det är så fint.

Annons

Rebecca var extremt överpeppad inför kvällen och det slutade med en fylla. De träffade ett annat möhippegäng från L.A. som de följde med till nästa ställe där det festades vilt tills tidigt på morgonen. Därefter sov hon fram till sent på dagen och åkte iväg på nästa sena lyxlunch. Efter en kort uppfräschning på hotellet fortsatte festandet på nästa klubb.

”Världens bästa och fetaste grej”

Nästa dag åkte hela möhippegänget över till Formentera.

– Formentera är en liten ö som ligger precis vid Ibiza. En pytteliten ö, och där har dom världens mysigaste lunchrestaurang som heter Juan Y Andrea. Det är så flott och härligt. Man sitter med fötterna i sanden och käkar skaldjur, förklarar Rebecca.

Rebecca fortsätter:

– Man kan hyra en båt som tar en väldigt nära Formentera. Och om man har en reservation så kommer dom och hämtar en med en liten roddbåt. Så man hoppar på den lilla roddbåten och sa tar dom en trakt in till strandkanten. Så hoppar man av och går rakt in och käkar lunch och äter drinkar. Världens bästa och fetaste grej.

Annons

Just från lunchen på Formentera har Rebecca lagt upp ett antal fina bilder på Instagram:

Tillbaka från lunchen på ön bytte gänget om snabbt igen innan det var dags för nästa partykväll.

– Vi svider om och tar på oss det snyggaste vi har… Jag har på mig, alltså det glitter så mycket och är så tungt att jag knappt orkar bära upp det, för det är så mycket diamanter på.

De gick till klubben och restaurangen Lio där de hade en reservation. Bilder från denna kväll med vågade scenshower, liksom fler av gängets partykvällar, finns att se på Rebeccas Instagramkonto där hon lagt in en mapp med namnet Bachelorette under höjdpunkter.

FOTO: TT, Instagram

Annons