Rebecca Stellas önskan efter sonen Dions födelse

Nu tackar Rebecca Stella Gud för sin lilla familj.

Rebecca Stella tackar Gud för sin familj och hyllas nu av sina följare för sin ödmjuka inställning till livet.

Rebecca Stella, 32, blev i början av året mamma till lilla Dion som hon fick med skivbolagskungen Manny Dion. Hon har tidigare berättat att hennes liv har blivit tusen gånger bättre sedan hon blev mamma, och avslöjar också att det definitivt blir en till så småningom.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

Och kanske är det inte långt kvar för på en nytagen bild på Instagram berättar hon nu om tacksamheten över att hennes liv blivit så fulländat, något hon aldrig hade kunnat tro.

Min lilla familj. Min största välsignelse i livet. Ibland önskar jag att jag skulle kunna gå tillbaka i tiden och berätta för mitt yngre jag att jag skulle få allt det här så småningom. Jag skulle förmodligen inte tro på det. Tack, käre Gud.

Hennes följare passar på att skicka mängder med hurrarop till Rebeccas ödmjuka inställning till livet.

Ni är den finaste familjen ever. Dör!

Han är ju så magiskt söt i snickarbyxorna”

Underbar liten familj” är några av kommentarerna hon fått.

Det var i i februari som lilla Dion kom till världen. Eller ”baby Dion” som han kallas för att inte bli hopblandad med sin pappa. Paret bor i USA där Rebecca har en ganska skön tillvaro med mammaledighet, poddande och skapandet av sin egen klädlinje.

Beskedet att hon var gravid var lite omtumlande då hon var på en konsert för gruppen The Weekend.

– Jag kände att det var något som inte stämde, men trodde aldrig att det skulle vara positivt. Vi skulle vara där en weekend så jag ville festa och dricka. Jag ville bara få det här testet undanstökat så att jag kunde slappna av och leva mitt liv som vanligt, berättade hon i Fyllepodden och fortsatte:

– Jag beställde upp två graviditetstest till vårt rum. På det första fick jag upp två streck och tänkte ”Helvete. Men jag kan ju inte vara gravid?” Så då gjorde jag det andra testet. Det var digitalt och tog en minut där det stod och blinkade innan man fick veta som det var jag eller nej. Det var den absolut längsta minuten i mitt liv.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stella om svartsjukan på pojkvännen: ”Så irriterad”

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stella i tårar – efter sveket från bästa vännen

FOTO: IBL