TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Rebecca Stellas nya bebisbesked: "Blir en till”

09 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Rebecca Stella avslöjar att det blir en till bebis! I början av året blev hon mamma för första gången. Det har varit så fantastiskt att hon redan är sugen på att skaffa barn nummer två.
Annons

Rebecca Stella, 32, blev i början av året mamma till lilla Dion. Sedan dess har hennes sociala medier svämmat över av bilder på sonen, något som följarna älskar!

Hon berättar för Hänt att den första tiden som mamma har gått jättebra, och att hon galant klarat av att jobba hårt samtidigt som hon är nybliven mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är sådan som person, jag gillar att ha mycket att göra samtidigt som jag tar hand om det privata. Så har det alltid varit och det kommer inte ändras nu, säger hon.

Rebecca har en podcast tillsammans med Vanessa Lindblad, hon är influencer, programledare, designar egna kläder och har ett eget sminkmärke. Med andra ord har hon fullt upp, men så ofta som det går är Dion med henne på jobbet.

– Jag jobbar mycket hemifrån och då är han med såklart. Sedan har jag min mamma på plats som hjälper mig jättemycket, så allt går jättebra.

Hon påpekar dock att det också kan vara tufft att vara nybliven mamma.

Annons

– Det är klart att det är kämpigt och tålamodet sätts på prov och man får inte så mycket sömn, men det där är en fis i rymden om man jämför med vad man får, säger Rebecca.

Hon berättar att hennes liv har blivit tusen gånger bättre sedan hon blev mamma, och avslöjar också att det definitivt blir en till.

– Ja, jag ska ha fler barn, helt klart, säger hon bestämt.

När exakt det blir har hon ännu inte planerat.

– Ingen aning, men det blir en till i alla fall, säger Rebecca Stella.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons