Rebecca Stellas nya barnbesked – 1 år efter sonens födsel: ”Ett till”

Rebecca Stellas nya barnbesked

Inom en snar framtid gifter sig Rebecca Stella med sin stora kärlek Manny Dion. I samband med Mannys födelsedag avslöjar Rebecca parets nya barnbeslut.

Rebecca Stella, 33, har synts i tv-rutan under våren då hon varit programledare för den hyllade dokusåpan Paradise hotel på TV3. Innan finalen ens hunnit sändas på tv, var Rebecca tillbaka i Mexico för att spela in ytterligare en säsong som kommer ha premiär i höst. Med sig till Mexiko hade hon sin lilla familj bestående av sonen Dion, 1, och hennes blivande man, musikproducenten Manny Dion, 38.

Rebecca Stella tvingas flytta fram parets bröllop

Det är snart två år sedan Rebecca Stella förlovade sig med sin fästman, och tanken var att paret skulle gifta sig nu i sommar. Tiden har dock varit knapp och Rebecca har berättat i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!, som hon har tillsammans med vännen Vanessa Lindblad, 34, att hon känner sig stressad inför bröllopet och kanske behöver skjuta fram det.

Stressen blev till slut för mycket för paret och i podcasten bekräftade hon senare att planerna på ett sommarbröllop är lagda på is och att det troligtvis kommer bli ett höstbröllop istället.

– Vi har ju pratat om att bröllopet ska vara i juli, men jag tror inte det eftersom juli lurar runt hörnet. Just nu har vi ett datum som vi kan i september. Kyrkan är ledig, nu väntar vi bara på svar från lokalen, sa hon i podcasten.

Rebecca Stella har tidigare avslöjat att det kommer bli ett stort bröllop med ungefär 300 gäster. Paret har tagit hjälp av en eventbyrå som bland annat har hjälpt till att ordna fester för stora stjärnor som The Weekend.

Kärleksorden avslöjar parets barnbeslut

Igår fyllde Rebecca Stellas fästman år och i ett inlägg på Instagram grattar hon Manny på födelsedagen, och kärleksorden avslöjar parets nya barnbeslut.

”Grattis på födelsedagen till min man Manny Dion. Nu, låt oss göra ett till barn”, skriver Rebecca och maken svarar i kommentarsfältet:

”Kom till sovrummet med en gång”.

503 Service Unavailable

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!