Rebecca Stellas chock efter händelsen på smekmånaden

Rebecca Stellas chock efter händelsen med maken på smekmånaden: “Ville packa väskan och dra”

Rebecca Stella hade ångest redan innan smekmånaden hade startat.
Nu berättar hon om misstaget som gjorde att hon ville lämna Maldiverna.
– Manny sa i efterhand ”det var det värsta man kunde säga till min fru”.

Rebecca Stella, 33, syns just nu i tv-rutan då hon är aktuell som programledare för dokusåpan Paradise hotel på TV3 och Viafree. Men den senaste tiden har större fokus legat på hennes lyxiga bröllop med skivbolagsjätten Manny Dion.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

För två år sedan förlovade paret sig. Då postade Rebecca Stella en bild på sitt ringfinger på Instagram och avslöjade förlovningen.

”Jag sa ja!!!!”, skrev hon då till bilden.

Rebecca Stellas bröllop i Los Angeles

Därefter har Rebecca Stella delat med sig av sina bröllopstankar i både sociala medier, intervjuer och i podcasten som hon har tillsammans med Vanessa Lindblad. 

Den 6 september var det äntligen dags. Bröllopet hölls i en av de mest pampiga kyrkorna i Los Angeles och gästlistan var fylld av celebriteter från både Sverige och USA. Klänningen bestod av hela 80 000 kristaller och vägde 37 kilo.

Smekmånaden med Manny Dion

Efteråt var det såklart dags för en lika lyxig smekmånad i Maldiverna. På Instagram har man fått följa med Rebecca Stella och hennes make genom middagar, båtturer och fantastiska hotell. I ett nytt avsnitt av podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet berättar den nygifta programledaren om resan, men även om ångesten inför den då hon inte ville lämna sin familj och parets ettåriga son Dion.

– Jag var på riktigt nära på att ställa in. Jag pallade inte, jag ville bara vara hemma. Men jag kunde inte göra det mot Manny, säger hon.

De första dygnet tillbringade paret på ett fyrstjärnigt hotell med allt de kunde önska sig. Det var när de skulle byta hotell som saker och ting inte riktigt blev som de hade tänkt sig.

– Det första de säger till oss är ”här går man antingen barfota eller med flipflops för det är sand överallt”. Jag och Manny kollade bara på varandra, berättar Rebecca Stella.

Ville åka hem

När de fick en rundvisning av personalen berättade de att hotellet hade en något rustik känsla, något som inte föll Rebecca Stella i smaken.

– Manny sa i efterhand ”det var det värsta man kunde säga till min fru”. Så fort jag fick höra att det skulle vara en rustik känsla då var det jag som ville åka och packa väskan och dra därifrån.

De gav de trots allt en chans, men till slut gav de upp och bytte till ett annat hotell.

– Det där var inte våran grej, säger Rebecca Stella.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom