Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rebecca Stellas beslut med fästmannen – skjuter på bröllopet

19 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Rebecca Stella i svart klänning
Rebecca Stella och Manny Dion planerade att säga ja till varandra i juli i år. Nu flyttar de fram bröllopet i sista minuten.
Annons

Rebecca Stella, 33, har nyligen varit i Mexiko och spelat in årets Paradise hotel. Med sig hade hon sin lilla familj bestående av sonen Dion, 1, och hennes blivande man, skivbolagskungen Manny Dion, 38.

Tidigare har Rebecca berättat i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!, som hon har tillsammans med vännen Vanessa Lindblad, 34, att hon känner sig stressad inför bröllopet och kanske behöver skjuta fram det. I ett nytt podd-avsnitt bekräftar hon att planerna på ett sommarbröllop är lagda på is och att det troligtvis blir av i höst istället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har ju pratat om att bröllopet ska vara i juli, men jag tror inte det eftersom juli lurar runt hörnet, säger Rebecca i podden.

Rebecca Stella har inte bestämt plats för vigsel

Just nu håller paret på att kolla på september eftersom de väntar på svar från olika håll.

Annons

– Den lokalen vi har kollat på i Los Angeles är en magiskt vacker lokal. Vill man ha ett vackert och stort bröllop som jag tänkt mig så blir det Los Angeles. Vill man däremot ha ett festligt men inte lika fint bröllop så blir det Las Vegas.

Rebecca berättar att det lutar åt Los Angeles då hon drömmer om ett stort och exklusivt bröllop eftersom kul kan hon ha när som helst.

– Just nu har vi ett datum som vi kan i september. Kyrkan är ledig, nu väntar vi bara på svar från lokalen, berättar Rebecca i podcasten.

Rebecca Stella har tidigare avslöjat att paret kommer att bjuda ungefär 300 gäster. Paret har tagit hjälp av en eventbyrå som bland annat har hjälp till att ordna fester för The Weekend.

FOTO: TT

Annons