Artikeln innehåller reklamlänkar

Rebecca Stellas beslut med fästmannen – skjuter på bröllopet

Rebecca Stella i svart klänning

Rebecca Stella och Manny Dion planerade att säga ja till varandra i juli i år. Nu flyttar de fram bröllopet i sista minuten.

Rebecca Stella, 33, har nyligen varit i Mexiko och spelat in årets Paradise hotel. Med sig hade hon sin lilla familj bestående av sonen Dion, 1, och hennes blivande man, skivbolagskungen Manny Dion, 38.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare har Rebecca berättat i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!, som hon har tillsammans med vännen Vanessa Lindblad, 34, att hon känner sig stressad inför bröllopet och kanske behöver skjuta fram det. I ett nytt podd-avsnitt bekräftar hon att planerna på ett sommarbröllop är lagda på is och att det troligtvis blir av i höst istället.

– Vi har ju pratat om att bröllopet ska vara i juli, men jag tror inte det eftersom juli lurar runt hörnet, säger Rebecca i podden.

Rebecca Stella har inte bestämt plats för vigsel

Just nu håller paret på att kolla på september eftersom de väntar på svar från olika håll.

– Den lokalen vi har kollat på i Los Angeles är en magiskt vacker lokal. Vill man ha ett vackert och stort bröllop som jag tänkt mig så blir det Los Angeles. Vill man däremot ha ett festligt men inte lika fint bröllop så blir det Las Vegas.

Rebecca berättar att det lutar åt Los Angeles då hon drömmer om ett stort och exklusivt bröllop eftersom kul kan hon ha när som helst.

– Just nu har vi ett datum som vi kan i september. Kyrkan är ledig, nu väntar vi bara på svar från lokalen, berättar Rebecca i podcasten.

Rebecca Stella har tidigare avslöjat att paret kommer att bjuda ungefär 300 gäster. Paret har tagit hjälp av en eventbyrå som bland annat har hjälp till att ordna fester för The Weekend.

LÄS MER: Efter förlovningen – Måns Zelmerlöw och Ciaras bröllopsbeslut

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: TT

SENASTE NYTT!