Rebecca Stellas avslöjande om nya Paradise hotel

Rebecca Stella Paradise Hoel

Rebecca Stella har tagit över rollen som programledare för Paradise hotel. Nu avslöjar hon vad tittarna har att se fram emot nästa säsong.

Programledaren Rebecca Stella, 32, från  TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel är för tillfället i Mexiko där programmet spelas in och förbered inför att det kommer ska sändas våren 2019. Och nu avslöjar hon flera pikanta detaljer i sin podd Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

– Det har varit parceremonier, jag har gått in i huset och skakat om det ordentligt med både det ena och det andra, det har varit jokrar som kommit och människor har åkt ut. Det har varit gråt och folk har blivit kära.

Paradise hotels kommande säsong blir het

– Du är ju därinne, du har ingen mobil, inget internet, ingen kontakt med omgivningen, de enda människor som är där är just de du spenderar all vaken tid med, cirka 10 personer i en vecka. Det är mycket av allt, mycket drama, berättar hon för poddkollegan Vanessa Lindblad.

Rebecca har totalt varit i Mexiko i en månad för inspelningen och har med sig hela familjen. Sonen Dion blir snart ett år och sambon, skivbolagskungen Manny Dion, som rest fram och tillbaka från Los Angeles där de annars bor.

Programmet går ut på att unga singlar, både tjejer och killar, tävlar om vem som kan hålla sig kvar längst i paradiset. Förutsättningen för att få stanna är att de hittar en rumskamrat av det motsatta könet, för den som inte lyckas får  personen bara en vecka på sig att övertyga någon annan deltagare att välja just honom eller henne.

Rebecca Stella har varit programledare tidigare då hon vikarierade för Malin Gramer, 40, som var mammaledig. Nu är hon dock ordinarie programledare och ser fram emot uppgiften.

Rebecca Stella har tidigare varit nominerad på Kristallen. Hon fick gå tomhänt från galan då, men kanske får vi se henne på nomineringslistan till 2019?

LÄS MER: Rebecca Stellas nya bebisbesked: ”Blir en till”

LÄS MER: Rebecca Stellas önskan efter sonen Dions födelse

FOTO: TV3, Ibl