Rebecca Stella om svartsjukan på pojkvännen: ”Så irriterad”

Rebecca Stella om svartsjukan på pojkvännen Manny Dion

Rebecca Stellas fästman Manny Dion får flörtiga kommentarer på Instagram från andra tjejer. Nu berättar programledaren om svartsjukan.

Det är nästan exakt ett år sedan som bloggaren och programledaren Rebecca Stella Simonsson, 32, förlovade sig med skivbolagskungen Manny Dion. Då pratade hon om ett bröllop, men ville vänta tills graviditeten var över. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Och i februari kom lilla Dion till världen. Eller ”baby Dion” som han kallas för att inte bli hopblandad med sin pappa. Fortfarande är inget bröllop i sikte, men i sin podcast Rebecca Stella och Vanessa – nu börjar livet pratar hon ofta om hur lycklig hon är nu när hon fått sin egen familj. 

I podcasten får hon denna veckan frågan om hur hon hanterar att andra tjejer kommenterar på Mannys Instagram-bilder. Bland annat ska ena tjej ha skrivit ”jag vill föda hans barn”. 

– Jag blir så irriterad, säger Rebecca.

När Vanessa frågar om det går så långt att hon känner svartsjuka svarar Rebecca först tveksamt men ändrar sig snabbt.

– Jag var mer svartsjuk förr när vårt förhållande var lite skakigt. Men nu… ja lite kanske. Jag kan ju säga att jag är mer svartsjuk än jag varit innan för jag har aldrig varit det innan. 

Rebecca påpekar att hon inte blir sur på Manny utan på de tjejer som skriver och kommenterar hans bilder.

– Det är ganska nytt för mig att känna så här, men det är ju för att jag är så kär tror jag, som jag aldrig har varit innan.

Rebecca berättar att hon sedan tidigare är van vid att det är hon som får uppmärksamhet från andra i ett förhållande. Nu måste hon förhålla sig till att även hennes fästman får det. Hon berättar om de tillfällen paret går ut och äter tillsammans.

– Så sitter ni, skålar och så kommer servitrisen fram, och du får inte en enda blick. Hon äter upp din man med ögonen. Det där händer mig varje gång vi är ute och äter. Men jag har lärt mig att handskas med det. Har man en snygg kille så har man, säger Rebecca Stella.

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stellas nya bebisbesked: ”Blir en till”

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: Ibl, Instagram