Rebecca Stella avslöjar stenhårda kontraktet inför bröllopet

Rebecca stella pussar Manny Dion efter bröllopet

Rebecca Stella gifte sig nyligen med Manny Dion.
Nu avslöjar hon det stenhårda kontraktet paret tvingades skriva under innan vigseln.
– Det är de sjukaste grejerna, säger hon.

Rebecca Stella, 33, syns just nu i tv-rutan då hon är aktuell som programledare för dokusåpan Paradise hotel på TV3 och Viafree. Men den senaste tiden har hennes största fokus varit på något helt annat, nämligen hennes eget bröllop.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

För två år sedan förlovade sig Rebecca Stella med sin kärlek Manny Dion. Då postade Rebecca Stella en bild på sitt ringfinger på Instagram och avslöjade förlovningen med sin musikproducent Manny.

”Jag sa ja!!!!”, skrev hon då till bilden.

Därefter har Rebecca Stella delat med sig av sina bröllopstankar i både sociala medier, intervjuer och i sin podcast Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!. I podcasten som hon har tillsammans med sin vän Vanessa Lindblad berättat att tanken var att paret skulle gifta sig nu i sommar men då tiden blev knapp valde paret att skjuta på bröllopet till den 6 september istället.

Så mycket vägde Rebecca Stellas bröllopsklänning

Bröllopet hölls i en av de mest pampiga kyrkorna i Los Angeles. Som den äkta influencer hon är fyllde hon såklart sin Instagram med bilder från allt som hände bakom kulisserna. Bröllopet gick av stapeln 00.30 svensk tid, men trots det var det många följare som satt uppe för att få en först glimt av Rebecca Stella som brud.

Klänningen hon bar inne i kyrkan var en spetskreation med v-formad urringning och ett gigantiskt släp. En av gästerna avslöjade även att den bestod av hela 80 000 (!) kristaller. I ett nytt avsnitt av sin podcast avslöjar Rebecca Stella att den vägde 37 kilo. Dessutom vägde underkjolen 20 kilo och det krävdes hela fem personer för att hjälpa bruden ut ur kyrkan efter vigseln.

Rebecca Stella i sin brudklänning på trappen utanför kyrkan med sin nyblivna make Manny Dion

Rebecca Stellas bröllopsklänning plus underkjol vägde sammanlagt 57 kilo.

Kontraktet från kyrkan innan vigseln

I podcast-avsnittet berättar Rebecca Stella även att både brudparet samt fotograferna var tvungna att skriva på kontrakt innan de fick ha ceremonin i kyrkan.

– Det är kanske tjugo sidor med vad man inte får lov att göra och det är de sjukaste grejerna. Fotograferna hade också fått skriva på kontrakt och det var liksom ”ni får stå två minuter här och en minut där”. Allting är så planerat till punkt och pricka, berättar Rebecca i podcasten.

Bland annat fick ingen av gästerna lov att kasta ris eller blomblad på brudparet utanför kyrkan. När brudparet med sina marskalker och tärnor skulle ta en bild efter vigseln fick de under inga omständigheter ta bilder där de skojade och skrattade. Det satte nämligen prästen själv stopp för.

– Nej, man får inte lov att göra det tyvärr för det är så heligt, säger Rebecca Stella.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom