TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Rättsläkaren bekräftar: Chris Cornell tog livet av sig

19 maj, 2017 
Jonatan Berggren
Natten till torsdag hittades sångaren Chris Cornell död i sitt hotellrum i Detroit. Rättsläkaren bekräftar att dödsorsaken var självmord.
Annons

Chris Cornell, 52, sångare i bandet Soundgarden, tog sitt eget liv på ett hotellrum i Detroit. Beskedet kom från rättsläkare mindre än ett dygn efter det blivit känt att stjärnan gått bort.

“Dödsorsaken har fastställts till självmord via hängning. Den slutgiltiga obduktionsrapporten är ännu inte klar”, meddelar amerikanska myndigheter på Facebook.

Enligt uppgiftslämnare till TMZ var det Chris fru, Vicky Karayiannis, som ringde hotellet och polisen då hon under kvällen och natten inte kunde få tag på sin man. Hon ringde även en vän till familjen som till slut tog sig in på sångarens hotellrum och hittade kroppen. TMZ uppger att Vicky inte haft några som helst misstankar om att maken varit självmordsbenägen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På internet sörjer tusentals fans sin idol.

“Chris Cornell, så otroligt onödigt, varför försvinner alla de bra”, skriver bland annat ett fan.

Chris Cornell blev 52 år och efterlämnar barnen Lillian Jean, 16, Toni, 12, och Christopher, 11.

Foto: IBL, Twitter, Facebook

Om du eller någon du känner lider av psykisk ohälsa eller självmordstankar kan föreningen Mind vara till hjälp.

Annons