ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Rasmus Allard i Bachelorette - 6 saker om honom

25 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Rasmus Allard i Bachelorett 2022.
En av charmörerna i Bachelorette 2022 är Rasmus Allard.
Han tog Olivia Birgersson med storm redan vid första mötet och nu är vi nyfikna på vem Rasmus är.
Här är sex saker om honom!
Annons
Bachelorette Olivia Birgersson i heta stolenBrand logo
Bachelorette Olivia Birgersson i heta stolen

Han gjorde det bästa första intrycket och fick den första rosen. Därefter lyckades han även få den första singeldejten och även den första kyssen från Olivia Birgersson, 26, i TV4:s Bachelorette Sverige.

Vi syftar förstås på Rasmus Allard som är en av killarna som medverkar i årets säsong av Bachelorette. Vill du veta mer om Rasmus så hittar du sex saker om honom här!

Hur gammal är Rasmus Allard och vilket stjärntecken är han född i?

Rasmus är född den 17:e november år 1993 och är alltså 29 år. Han är född i stjärntecknet skorpion.

Vem dejtar Rasmus Allard?

Rasmus vill gärna se att hans partner är någon som gillar barn och är en familjekär person. Men det finns flera faktorer som är avgörande, något Rasmus påpekar:

Annons

– Jag har väldigt många greenflags men det finns olika saker som är olika viktigt såklart men familjekär, en tjej som har mycket humör och lätt till att skratta, berättar Rasmus i en exklusiv intervju med Hänt.

Vem Rasmus dejtar idag går förstås inte att säga och vi får helt enkelt vänta och se om det avslöjas efter programmets slut!

Vad jobbar Rasmus Allard med?

Rasmus jobbar som teamleader inom industrin och har tidigare jobbat inom vården och på ett gymnasium som marknadskommunikatör från år 2016 till 2019.

Men mer än så kan han inte avslöja om hans nuvarande jobb:

– Jag kan inte riktigt gå in på vad exakt det är som jag gör, jag jobbar som teamleader inom industrin, berättar Rasmus.

Rasmus Allards unga dotter Nova

Rasmus har sedan tidigare en dotter vid namn Nova som är 10 år. Nova och Rasmus är väldigt nära varandra och relationen mellan Novas mamma och Rasmus verkar rulla på fint.

– Min och Novas relation är superbra, vi är väldigt nära och jag har delad vårdnad så jag kör varannan vecka med henne och det funkar väldigt bra faktiskt. Jag har en bra relation med hennes mamma och allting funkar jättebra, berättar Rasmus glatt.

Annons

Trots att Nova tyckte att tiden ifrån hennes pappa var jobbig så tycker hon i efterhand att det är roligt och att hon förstår varför Rasmus var iväg:

– Hon tyckte det var jobbigt att vi var ifrån varandra men nu när hon ser det på tv så tycker hon att det är väldigt roligt och hon förstår lite syftet bakom, berättar Rasmus.

Hur lång är Rasmus Allard?

Självklart är vi nyfikna på hur lång killen är som gjorde bäst intryck på Olivia. Rasmus är nämligen hela 189 cm lång.

Finns Rasmus Allard på Instagram?

Är man nyfiken på Rasmus Instagram så går han under användarnamnet @rasmusallard och har i skrivande stund 1,889 följare på plattformen.

FOTO: TV4 och Facebook

Annons