LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rasmus, 24, är Sveriges Mr Grey – har lagt 30 000 på sexleksaker

18 maj, 2017 
AvMalin Ljung
"Ex on the beach Sverige"-deltagaren Rasmus Karlsson har samlat på sexleksaker sedan han var femton år. Nu visar tv-profilen för första gången upp sin hemliga samling. – Jag har nog lagt 30 000 kronor på det, säger han.
Annons

Det har gått minst sagt vilt till i årets upplaga av “Ex on the beach Sverige”. Flera gånger har deltagare haft sex framför kamerorna och vid ett tillfälle hjälpte tjejerna varandra med sexleksaker i ett rafflande orgasmrace. Men en som inte bara är öppen med sex i tv, utan även privat, är deltagaren Rasmus Karlsson, 24. Nu visar han också upp delar av sin privata samling av sexleksaker.

– Jag har ingen aning om hur många grejer jag har, det här är bara en del av det. En del saker har ju gått sönder, någon piska har gått av och någon tjej försökte ta med en vibrator hem. Men jag har backup, jag har extra, säger Rasmus Karlsson till Hänt och skrattar.

Deltagaren började samla på sexleksaker för tio år sedan och köpte sin första dildo när han var femton år. I dag har han lagt en rejäl summa pengar på sin samling.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet inte exakt, men jag har säkert lagt minst 30 000 kronor på leksaker. Det är som att shoppa kläder, ibland kan jag bara gå in och klicka hem olika saker. Ett tag klickade jag hem flera paket i månaden. Nu har jag kommit till stadiet att jag inte längre vet vad jag ska köpa, jag har redan allting. Det är mitt största bekymmer nu, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid haft det här som min hemliga lilla grej och älskat att överraska tjejer med det när de kommer hem till en. Folk tror att jag skrämmer bort folk med sakerna, men det är tvärtom. De flesta blir nyfikna och vill veta vad man använder allting till. Det är nästan ett raggningsknep att visa upp samlingen.

https://www.instagram.com/p/BUOrp2uB4mN/?taken-by=rasmuskarlsson92

Rasmus Karlsson, som i dag har flickvän och lever samboliv, tycker att det är viktigt att man kan vara öppen kring sin sexualitet och prata om det på ett naturligt sätt.

Annons

– Folk är inte så öppna när det kommer till att prata om sex och det tycker jag är lite tråkigt. Alla har ju sex och jag tycker inte att det är en så stor grej att prata om, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid varit intresserad av leksaker och förut var jag nästan lite beroende av det. Men egentligen handlar allt om att jag älskar att se någon annan njuta. Jag behöver inte ens ha sex själv eller komma, jag gillar bara att låta någon annan upptäcka nya saker. Jag växer som människa när jag får någon att njuta. Det är en bekräftelsegrej, då känner jag mig tillräcklig.

I “Ex on the beach Sverige” kallas Rasmus Karlsson för Mr Grey, efter huvudkaraktären Christian Grey i succéfilmen “Fifty shades of Grey”. Men deltagaren själv är inte helt nöjd med jämförelsen.

– Mr Grey är för mesig. Alla sa att “Fifty shades”-filmen skulle vara helt sjuk, men när jag såg den tänkte jag bara “det där var ju ingenting, det där är ju bara lite förspel”, säger han och skrattar.

“Ex on the beach Sverige” sänds 22.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Foto: Kanal 5, Privat

Annons