TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rasar efter hårda bröstattacken i tv

17 okt, 2016 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
En kvinna hetsades av den franske programledaren att kyssa en man i direktsänd tv men hon vägrade. Mannen valde då istället att kyssa henne på brösten.
Annons

Det franska tv-eventet “35 Heures de Baba” sändes live under torsdagen i fransk tv och är en sändning som pågår i 35 timmar. Programledaren är Cyril Hanouna och denna gång arrangerades en tävling inspirerad av pistolrånet mot Kim Kardashian West under modeveckan i Paris.

soraya-3
Soraya ville inte bli kysst någonstans…

En tävlande panelmedlem vid namn Jean-Michel fick i uppdrag att rädda en kvinna vid namn Soraya (som spelade Kim Kardashian) från ett uppbyggt hotellrum i tv-studion.

soraya-2
Det blev ingen kyss på kinden utan…

Men det var inte bara så att man gjorde en parodi på rånet i studion heller. Nej, kvinnan som spelade rollen som Kim, blev dessutom utsatt för sexuellt ofredande av sin motspelare i direktsändning.

Annons
soraya-1
Här kysser han kvinnan på bröstet.

I spelet så “lyckades” Jean-Michel att rädda Soraya från rånarna och programledaren Cyril Hanouna pressade Soraya att ge honom en kyss som tack. Hon tackade snällt nej ett flertal gånger men programledaren fortsatte att hetsa och fick till och med studiopubliken att heja på.

Till slut gick Soraya med på en kyss på kinden, en kyss som Jean-Michel i stället placerade på hennes bröst.

soraya-5
Programledaren Cyril Hanouna till höger i bild.

Ett ramaskri har uppstått i  Frankrike och The Superior Council of Audiovisual – motsvarande tittarombudsmannen i Sverige – fick ta emot en våg av anmälningar i samband med händelsen, skriver Buzzfeed och på Twitter finns ilskan också. ”Det kallas sexuella övergrepp”, skriver en av tv-tittarna.

Tv-kanalen C8 TV har inte velat kommentera händelsen mer än Cyril Hanouna bad Jean-Michel att be Soraya om ursäkt efteråt.

Även i ett underhållningsprogram, om en kvinna säger nej betyder det nej. Jag har kontaktat kontrollorganet angående det här sexuella övergreppet”, skriver jämställdhetsminister Laurence Rossignol på Twitter, rapporterar Aftonbladet.

https://www.youtube.com/watch?v=kk0wU9GpPvw

Foto: Youtube, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons