Rania Shemoun Olssons nya ord efter sjukdomsbeskedet

Rania Shemoun Olsson

Rania Shemoun Olsson är sjukskriven efter att hon ramlat ihop på jobbet.
Nu kommer TV4-profilen med ett glädjebesked till följarna.

Tidigare i januari berättade Rania Shemoun Olsson, 44, att hon drabbats av Menières sjukdom, vilket är en sjukdom i innerörat som kännetecknas av yrselanfall, tryckkänsla och tinnitus. Beskedet kom efter att Rania kollapsat på jobbet – bara minuter innan sändning.

”Ja det var dramatiskt bakom kulisserna, tänk paniken! Och ja, jag hann tänka ”vem ska köra sändningen!?””, förklarade hon i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

Lyckligtvis hade jag omtänksamma och oerhört hjälpsamma kollegor runt mig som kom till undsättning och som också täckte för mig”.

I kommentarsfältet var följarna snabba med att stötta TV4-profilen och flera av dem kom även med tips. Därefter valde Rania Shemoun Olsson att själv kommentera inlägget och tacka för alla fina hälsningar.

”Era ord betyder oerhört mycket och värmer mitt hjärta till tusen! Ni är fina människor som värnar om andra. Och jag är väldigt glad att vi kan hjälpa varandra”, skriver Rania.

Nya orden efter sjukdomsbeskedet

Nu har Rania Shemoun Olsson återigen valt att uppdatera sitt Instagram-konto. Denna gång får vi se ett bildspel på programledaren tillsammans med sin dotter.

”HON – min medicin. Och skogen. Och varm choklad!”, skriver Rania i bildtexten.

Det är tydligt att hon mår mycket bättre nu och återigen är Ranias följare väldigt stöttande i kommentarsfältet.

”Skönt att se att du är på banan”, skriver en person.

”Underbart att se dig fina igen Rania på benen, och din fina dotter, underbara fina bilder på er, krya på dig”, hälsar en annan.

”Kram”, skriver TV4-kollegan Maria Forsblom, följ av ett rött hjärta.

Flera personer undrar när Rania kommer tillbaka till jobbet på TV4. Det verkar inte som att hon i nuläget vet när hon är frisk nog att återvända men det är tydligt att Rania Shemoun Olsson redan har börjat sakna sin arbetsplats.

”Längtar till jobbet”, skriver hon i kommentarsfältet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram