LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas reaktioner – efter Rania Shemoun Olssons klädval i direktsändning

27 sep, 2023 
Rania i Nyhetsmorgon
Rania Shemoun Olsson får vi följa i TV4:s Nyhetsmorgon.
Nu hyllas hon för sitt senaste klädval.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

En av TV4:s just nu mest framträdande profiler är programledaren Rania Shemoun Olsson, 48. I flera år har vi fått följa henne som nyhetsankare i TV4 Nyheterna, men sedan fjolår har hon nu även tagit över som en av de ordinarie programledarna i populära Nyhetsmorgon.

Men efter hennes senaste morgonsändning var det en hel del tittare som blev nyfikna på hennes klädval. Något som Femina var först med att rapportera om.

Tittarnas reaktioner efter Rania Shemoun Olssons klädval i Nyhetsmorgon

Det var under tisdagens morgonsändning som Ranias klädval väckte stor uppmärksamhet. I rutan såg vi programledaren klädd i en svart polotröja med en färgglad mönstrad kjol, ett par skinnboots och gnistrande smycken.

I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons egna Instagram-konto har hyllningarna och komplimangerna flockats gällande klädseln, och särskilt nyfikna är tittarna på Ranias kjol.

”Så snygga kläder”, skriver en tittare.

Annons

”Godmorgon! Din kjol idag är fantastiskt fin och du passar så bra i den”, hälsar ytterligare en tittare och frågar var den kommer ifrån.

”Snygg kjol”, skriver en tredje.

Efter Rania Shemoun Olssons klädval – hon är stylisten bakom

Men är det Rania själv som har satt ihop looken? Det visar sig att det faktiskt är TV4-stylisten Siroun Forsberg som ligger bakom klädvalet, likt många andra klädval som vi får se i Nyhetsmorgon.

På sin Instagram visar Siroun upp hela looken närmare, och avslöjar samtidigt alla detaljer bakom stylingen.

I sitt inlägg berättar Siroun att Ranias smycken, som består av ett längre halsband med en pärla och ett stort färgrik armband, kommer från det svenska märket 1 Sâint Avenue.

Hennes svarta polotröja går att hitta på den svenska modesajten NA-KD och den populära kjolen som hon bär kommer från Stockholmsbaserade märket Hedvig.

Hänt har sökt Rania.

FOTO: TV4Play

Annons