TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rania Shemoun Olssons besked efter kollapsen i TV4

27 jan, 2020 
Rania Shemouns ord efter insjuknandet i TV4:s Nyhetsmorgon
I helgen berättade Rania Shemoun Olsson om sjukdomen som orsakat att hon kollapsade strax innan sändningen i TV4.
Hon möttes av ett stort stöd från tittarna, och tackar nu för alla tips och råd.
Annons
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckanBrand logo
Intervju med Soraya Lavasani om gravidlyckan

Tittarna ser Rania Shemoun Olsson, 44, i rutan för TV4:s räkning titt som tätt. Oftast som nyhetsankare, men också som som programledare för Nyhetsmorgon när hennes kollegor haft annat på agendan.

Det bli en hel del jobb, något som Rania berättat för Hänt tidigare:

– Det är väldigt kul jobb men det är ett jävligt tufft jobb. Det är inte så enkelt som det ser ut. När man kör Nyhetsmorgon så jobbar man kanske 3-4 timmar på kvällen också för att förbereda alla intervjuer och programdelar.

Under helgen berättade hon om en otäck händelse som skedde bara tio minuter sändning, hon fick en yrselattack och kollapsade.

I lördags drabbades jag av en hemsk yrselattack. Jag segnade ner på redaktionsgolvet. Det här var ca 10 min före 8-sändningen. Ja det var dramatiskt bakom kulisserna, tänk paniken! Och ja, jag hann tänka ”vem ska köra sändningen?!””, förklarar hon i ett inlägg på Instagram. hon fortsätter:

Annons

Lyckligtvis hade jag omtänksamma och oerhört hjälpsamma kollegor runt mig som kom till undsättning och som också täckte för mig”.

Efter flera läkarbesök har Rania fått svar på vad hon drabbats av, Menières sjukdom. Det är en sjukdom i innerörat som kännetecknas av yrselanfall, tryckkänsla, tinnitus och varierande hörselnedsättning.

Rania tackar TV4-tittarna för stödet

Bland kommentarerna till inlägget möttes hon av ett enormt stöd från TV4-tittarna, många har också delat med sig av sina erfarenheter med sjukdomen.

Bland kommentarerna har nu Rania själv svarat och tackat för allt stöd.

”TACK ALLA som hört av sig om tips, råd och delat med er av egna erfarenheter! Försöker komma ikapp allt som skrivs. Snart så. Era ord betyder oerhört mycket och värmer mitt hjärta till tusen! Ni är fina människor som värnar om andra. Och jag är väldigt glad att vi kan hjälpa varandra. Känner mig lyckligt lottad!”, skriver Rania Shemoun Olsson.

FOTO: TT, Instagram

Annons