ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rania Shemoun Olsson om missen i Nyhetsmorgon: ”Inte meningen”

08 mar, 2023 
Rania och Thomas
Ibland blir det inte som man har tänkt sig, speciellt inte i direktsändning.
Nu avslöjar Rania Shemoun Olsson för Hänt att bilderna som visades i Nyhetsmorgon inte var planerade att visas.
”Hoppas inga hemligheter kom ut”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into PiecesBrand logo
Det visste du inte om Smash Into Pieces

Under tisdagens program av Nyhetsmorgon gästades Rania Shemoun Olsson, 47, och Thomas Ritter, 46, av Filip Kaspersen Lamprecht, 25. Han är just nu aktuell i Hela kändis-Sverige bakar och var därför på plats i studion för att bjuda på lite hembakad fika.

Dagen till ära var det punschrullens dag och Filip bjöd därför på olika varianter av punschrullar, eller kanske mer punschrulle-liknande bakverk som innehöll andra ingredienser än just punsch.

Rania bekräftar missen i Nyhetsmorgon – bilderna som inte skulle visas

När det var dags för Thomas och Rania att provsmaka la de ner sina manuskort och kameramannen zoomade rakt in på punschrullarna. Vad som även hamande i bild under denna inzoomning var då programledarnas manuskort. Det hör inte till vanligheterna att tittarna får en sådan vy över vad exakt som står i programledarnas kort.

Annons

”PÅA ikväll är det premiär för Hela kändis-Sverige bakar här på TV4 play och TV4. Och så här ser startfältet ut i år”, står skriver i manuskortet.

Av texten som syns under inzoomningen håller sig programledarna till manuskorten med punkt och pricka. När Hänt når Rania berättar hon att inzoomningen var en tabbe.

När dammsugarna filmades fick man se en riktig närbild på era manuskort, det var inte meningen va?

”Oj! Va! Haha nej det var nog inte meningen. Hoppas inga hemligheter kom ut”, skriver Rania i ett meddelande till Hänt.

Manuset i Nyhetsmorgon
Manuset råkade filmas i sändningen. Foto: TV4

Gästen dök aldrig upp – missen i programmet

Det var inte det enda som inte gick som planerat under sändningen. Radioprofilen Titti Schultz skulle även gästa att programmet på länk – då hon för befann sig i Göteborg. Även det gick att läsa i manuskorten.

"Allt gick åt **** pga teknikstrul. På mitt håll. Jag ber alla innerligt om ursäkt.", skrev hon då.

FOTO: TV4

Annons