TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ragnar Westberg om sjukdomen efter Robinson

15 okt, 2020 
AvOla Lagerström
Robinson 2020: Ragnar Westberg Martinez
Ragnar Westberg Martinez gjorde succé i årets säsong av Robinson. Men föga anade han vilka konsekvenser den dåliga levnadsstandarden skulle få på hans hälsa.
Annons
Robinson 2020: Ragnar Westberg Martinez

När Ragnar Westberg Martinez, 23, klev iland på Robinson-ön för lite drygt ett år sedan, hade han ingen aning om vilken fasansfull konsekvens hans medverkan skulle få.

För Hänt avslöjar Ragnar nämligen att han fått så pass allvarliga magproblem att hans sociala liv satts på prov.

– Att gå på toa är som att spela rysk roulett. Man vet aldrig vad som kommer ut, i vilken form och i vilken hastighet. Ibland går det någon vecka när allt är väldigt bra. ”Nu är jag på god väg”, tänker jag då. Men veckan efter är det samma elände. Antagligen har tarmfloran fått sig en rejäl identitetskris, gissar Ragnar som ännu inte sökt läkarvård.

Isolerar sig i hemmet

I perioder äter han extra mycket frukt och grönt, men när han känner att ingenting hjälper ger han upp och trycker i sig mängder av godis och chips.

Annons

– När jag vaknar på morgnarna tänker jag: ”Hur mycket toalettpapper kommer jag använda idag?” När det är som värst går jag inte hemifrån, jag isolerar mig i hemmet. När jag känner att ”det är dags” så kan jag inte hålla mig, då måste det ut inom 30 sekunder. Så jag kan inte ens gå på stan. Jag har till och med varit tvungen att byta kalsonger, fortsätter Ragnar som förstås hoppas att obehaget snart ska få ett slut.

– Jag vet inte hur allvarligt det är, jag är inte insatt i sjukhustänket. En läkare kanske skulle få hjärtinfarkt, men jag känner att jag får leva med det här. Någon dag kanske det vänder. Det är väl det som är charmen med tarmen…

Annons