LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rackar-Alex: "Jag har sex skruvar och två skenor i kroppen som håller ihop allt"

21 apr, 2015 
Av
Alexander "Rackar-Alex" Hermansson har sex skruvar och två skenor i kroppen efter en olycka som liten. "Jag flög jag ur en hög rutschkana och krockade med en stubbe."
Annons

Akrobaten tillika Barnkanalen-programledaren Alexander “rackar-Alex” Hermansson, 23, har imponerat i “Let’s Dance” med sina volter och höga hopp. Men att leva livet som våghals ger konsekvenser – Rackar-Alex har tio gånger fler ärr än tatueringar!

– För fem år sedan flög jag ur en hög rutschkana och krockade med en stubbe. Det slutade med operation och nu har jag sex skruvar och två skenor i kroppen som håller ihop allt, säger han till Aftonbladet.

För inte så länge sedan var han återigen med om en blodig olycka.

– Det var i ett hotellrum mitt i natten och jag gjorde en volt rakt in i en jättestor tavla. Glaset splittrades och satte sig över hela kroppen och det sprutade blod överallt. Efteråt räknade jag till 30 hål i kroppen och nu har jag fullt av ärr.

"Jag står på rätt sida av lagen", säger Alexander. Foto: Stella Pictures
“Jag står på rätt sida av lagen”, säger Alexander. Foto: Stella Pictures

Förra året kom Alexanders extremsport- och underhållningsgrupp “Rackartygarna” till final i “Talang”. Men att göra rackartyg är inget för honom…

Annons

– Jag har sett till att hålla mig på rätt sida av lagen och gjort som mina föräldrar har sagt. Men jag stod bredvid när en kompis pungsparkade en krogvakt och sprang iväg! Sedan blev jag inkallad som vittne i rättegången.

Under rättegången talade han sanning.

– Jag har ljugit väldigt lite i mitt liv. Jag har snarare fått skit för att jag sagt som det är istället för att ljuga och slippa skäll!

Under inspelningen av Barnkanalens “Sommarlovsmorgon” i Malmö träffade han sin flickvän. I vår tar han med sig hunden och flyttar från Stockholm ner till henne i Skåne. Men han är lite orolig över hur det ska gå.

– Jag har ett katastrofalt dåligt lokalsinne…

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons