LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgons programledare i konflikt under direktsändning: ”Dålig stämning”

20 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Knäckebrödets dag hos Nyhetsmorgon tog en oväntad vändning när programledarna inte kunde enas om vilken sida som var rätt att bre:
”Blir upprörd nu på riktigt”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna


Nyhetsmorgons programledare Anders Pihlblad och Rania Shemoun Olsson bjöd nyligen in mathistorikern Richard Tellström till studion i samband med knäckebrödets dag.

Men att just knäckebröd skulle väcka så starka känslor bland nyhetsmorgons programledare var nog få beredda på.

”Det har varit ganska dålig stämning”

Nyhetsankaren Matilda Boza satt med och åt knäckebröd tillsammans med programledarna när diskussionen startade, frågan som splittrade nyhetsmorgons gäster och programledare var: Vilken sida brer man smöret på?

Annons

– Det har varit ganska dålig stämning här i studion mellan mig och Matilda för vi är ju inte överens om det här, säger Anders Philblad i programmet.

Tittarna tycker till – team Anders Philblad tar hem vinsten

Nyhetsmorgon höll även en omröstning i frågan på sin Instagram där tittarna fick chansen att tycka till. Och detta verkar vara lite av en vattendelare även ibland nyhetsmorgons tittare. Anders Philbland är ibland dem som tycker att smöret ska bres på ovansidan och var därmed den som tog hem vinsten efter att tittarna fick tycka till.

– Jag skulle inte kunna bre smör på undersidan ens om jag fick betalt för det, jag blir upprörd nu på riktigt, sa Matilda Boza i programmet.

FOTO: TV4

Annons