TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Programledarna kunde inte sluta skratta – åt förnamnet

26 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist kunde inte hålla sig för skratt i morgonens ”Nyhetsmorgon” – efter att ha tvingats uttalat en känd politikers något snuskiga förnamn i tv.
Annons

I morgonens sändning av ”Nyhetsmorgon” i TV4 ställde ett förnamn till fnitterkaos för programledarna Jenny Strömstedt, 44,  och Steffo Törnquist, 61. Det var när tv-profilerna skulle uttala den nederländska politikern Geert Wilders namn som allting spårade ur och de båda bröt ihop av skratt.

Anledningen? Hans namn uttalas nämligen inte som ”Gert” – utan som ”stjärt”.

– Vad är det han heter, den holländske flyktingpolitikern, säger Steffo Törnquist i programmet.

– “Stjärt” Wilders, svarar Jenny Strömstedt och skrattar igen.

Programledarduon fnissar igen, men måste sedan avrunda för att gå till väderleksrapporten.

– Han heter stjärt i förnamn, det tycker vi är väldigt kul. Vi ska snart växa upp! Vi tar en väderprognos först, sen är vi mycket äldre, avslutar Steffo Törnquist skrattande.

Här kan du se det härliga fniss-klippet på programledarna!

Det är inte första gången Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist drabbas av en akut fnissattack i ”Nyhetsmorgon”. Hösten 2013 kunde programledarparet inte ta sig igenom en väderrapport om tyfonen ”Fittov” utan att fnissa.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons