LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Programledaren om dödsångesten efter cancern: Hela min värld föll

23 okt, 2017 
AvOla Brising
I nya ”Meltzer och döden” delar programledaren Christine Meltzer med sig av starka privata bilder, från när hon drabbades av bröstcancer.
Annons

Ikväll har ”Meltzer och döden” premiär i Kanal 5. Programledaren Christine Meltzer, 42, som så länge hon kan minnas varit rädd för döden, möter i programmet olika människor som lever med en stark koppling till döden. I premiäravsnittet möter hon en äventyrare som bestigit Mount Everest utan syrgas och en obduktionstekniker.

– För fyra år sedan så fick jag bröstcancer och då var det som att nu skulle det ske, nu var den här, döden, berättar Christine i inledningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Därefter visas starka privata bilder av hur maken Niclas Lind, 39, i januari 2013 hjälper henne raka av sig håret på huvudet samtidigt som hon börjar gråta.

Tittarna får se hur Christine själv filmar hur hon börjar gråta när Niclas rakar av henne håret.

– Jävla skit, snyftar Christine lågmält.

Då maken inte hör förtydligar hon sig gråtande:

– Helvetes jävla skit sa jag.

Annons

Tidigare har programledaren berättat i media hur hon hittade en knöl i bröstet, men att undersökningen sedan visade tre tumörer. Efter att de opererats bort genomgick hon både cellgifts- och strålbehandlingar. Hon har förklarat att makens stöd och alla skratt under jobbet med humorprogrammet ”Partaj” också räddade henne.

Niclas stöd var oumbärligt för Christine under tiden hon led av bröstcancer.

I ytterligare en privat filmsekvens får vi se Christine och maken på väg till hennes första cellgiftsbehandling på Södersjukhuset i Stockholm.

– När jag fick veta att jag hade cancer föll hela min värld och på väg mot min första behandling var jag livrädd, berättar hon.

Christine förklarar även varför hon gör programmet ”Meltzer och döden”:

– Jag tror att om jag ska kunna leva mitt liv fullt ut måste jag hitta ett sätt att bli mindre rädd för döden.

“Meltzer och döden” har premiär ikväll 21.00 på Kanal 5.

Foto: Kanal 5, IBL

Annons