Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramer slutar på NRJ: ”Fungerar inte längre”

19 feb, 2019 
AvAgnethe Alm
Malin Gramer slutar som programledare för Vakna med NRJ.
Under morgonen kunde radiokanalen NRJ meddela att morgonprogramledaren Malin Gramer kommer sluta. Nu avslöjar de anledningen för radiolyssnarna.
Annons

Malin Gramer, har gjort sig känd för svenska folket som programledare i olika former. Länge såg vi henne leda TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel och om morgnarna har vi hört henne prata med kollegorna Martin Björk och Messiah Hallberg i radioprogrammet Vakna med NRJ.

I november tog Malin beslutet att lämna sin roll som programledare för Paradise hotel efter sju säsonger, vilket hon avslöjade i radio.

– Jag har gjort det här i 7 år, 7 säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, sa Malin Gramer i då radioprogrammet Vakna med NRJ.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Beslutet att lämna dokusåpan förvånade radio-kollegan Martin Björk, men Malin menade att det inte var något att bli chockad över.

– Men gud, det är inte så chockerande. Jag har gjort det i 7 år, när jag började hade jag ju ett barn som va i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation – jag har en stor familj, livspusslet, det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och min man?, fortsätter hon förklara i radioprogrammet.

Annons

Nu tar Malin Gramer nästa stora karriärsval. På NRJ:s Instagram avslöjar radiokanalen att hon lämnar sin programledarroll även där.

”Vår älskade Malin Gramer kommer sluta hos oss på NRJ. Supertråkigt såklart men vi önskar henne all lycka och kärlek i framtiden”, skriver NRJ i ett inlägg.

På bilden till texten står Malin Gramer och blir omkramad av radio-kollegorna Messiah, Martin och Adam Alsing.

Därför slutar Malin på NRJ

I kommentarsfältet på NRJ:s Instagram skriver nu lyssnare, som är ledsna över att höra nyheten om att Malin ska sluta på kanalen.

”Näääääääj!!! Har fått känslan att så var fallet men hoppades in i det sista att du skulle stanna kvar”, skriver en lyssnare.

”Nej!!! Varför då? Önskar henne såklart all lycka till”, skriver en annan.

På sin Instagram förklarar nu Malin varför hon väljer att sluta på radiokanalen.

”Mitt nyårslöfte i år var att göra saker för MIG, för att jag (och såklart min familj) ska må bättre. Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men så som livet har varit de senaste åren med tidiga mornar, alldeles för lite återhämtning och sömn fungerar inte längre. Jag måste sätta mitt välbefinnande i första hand. Det har varit fantastiska 2,5 år men det är dags att gå vidare! Jag kommer fortfarande att jobba, synas i tv, men just nu så fungerar det inte att jobba 06.00-10.00 men vem vet vad som händer i framtiden?!”.

Som avslutning tillägger Malin:

”P.s jag slutar inte idag”.

Malin Gramer fick så sent som i mars 2017 sonen Leo och har därmed fullt upp med småbarnsliv hemma. Sedan tidigare har hon även sonen Charlie, 9.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons