TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Programledaren Farao har hittat kärleken: Det är väldigt nytt

13 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Tv-profilen Farao Groth som vi senast sett i Idol-eftersnack tillsammans med programledaren Gry Forssell, har hittat kärleken.
Annons

Farao Groth, 30, som har funnits med under hela Idolsäsongen tillsammans med Gry Forssell, 43, i “Idol” Extra, har inte stuckit under stolen med vem som var hans favorit i programmet. Han och Oskar Häggström, 17, fann varandra väldigt tidigt och utvecklade en fin vänskap.

https://www.instagram.com/p/BNkUoaDBo2D/?taken-by=faraogroth

Under Idols efterfest i Globen i fredags så sprang Hänt på tv-profilen Farao Groth och presenterade oss för hans nya pojkvän August, 18. Paret har inte träffats så länge och det här är första gången som de syns officiellt syns tillsammans. De valde att komma ut med sitt förhållande exklusivt för Hänt.

– Det här är första gången någonsin som vi ses tillsammans, berättar Farao.

15417749_10153936429956331_1290734061_o
Farao Groth med pojkvännen August.

De har dejtat under en väldigt kort tid men har klickat på alla plan.

– Vi har varit tillsammans en månad bara, det är väldigt nytt men väldigt djup och uppriktig, säger Farao till Hänt.

Annons

Paret träffades ute, Farao hade sett honom ute flera gånger men vågade inte gå fram till en början. Till slut vågade han ta första steget och raggade då upp August.

– Det var väldigt romantiskt, berättar August.

Det syns att de båda är helt galna i varandra och kärleken sprudlar över hela lokalen, Farao berättar att han har fjärilar i magen hela tiden.

– Jag har aldrig träffat en kille som jag har haft såhär roligt med, någonsin, attraktionen finns där och vi har så kul tillsammans, det gör så mycket, avslutar han.

Hänt önskar paret ett stort lycka till i framtiden!

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons