LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Prinsessan Sofias hemliga förlossningsdatum – då är det dags

03 feb, 2016 
Hans & Anna Shimoda
Snart blir prinsessan Sofia mamma. Enligt Hovet föder hon i april. Men Hänts källor hävdar att det sker mycket tidigare än så.
Annons

Nu är det inte långt kvar till prinsessan Sofia, 31, och prins Carl Philip, 36, blir föräldrar. Och som de längtar! När de avslöjade den glada nyheten strax efter prins Nicolas dop i oktober visste glädjen inga gränser.

– Vi är så lyckliga och glada att kunna meddela att vi nu väntar vårt första barn. Vi är mycket förväntansfulla, sa de i ett uttalande på Kungahusets instagramkonto.

Enligt hovet beräknas den kungliga babyn till april. Men det är allt annat än sant. Kungligheter brukar enligt tradition mörka om det beräknade förlossningsdatumet – helt enkelt för att slippa all press. När kronprinsessan Victoria, 38, väntade Estelle sa man att det var dags i mars. Men prinsessan föddes som bekant redan i februari.

Detsamma gäller även prinsessan Madeleine. Både Leonore och Nicolas föddes flera veckor tidigare än förväntat. Dessutom är Sofia förstföderska vilket säkert gör henne en smula nervös. Då är det nog väldigt skönt att få lugn och ro när det närmar sig.

Kolla så fin mage prinsessan Sofia har fått! Här med Carl Philip på Idrottsgalan. Foto: IBL
Kolla så fin mage prinsessan Sofia har fått! Här med Carl Philip på Idrottsgalan. Foto: IBL

Hon har redan en rejäl mage – och bara det talar förstås för att förlossningen kommer ske tidigare än i april – rimligtvis i mitten eller i slutet av mars.

– Hon föder absolut inte i april. Men de vägrar avslöja förlossningsdatumet. Det är bara den närmaste familjen som vet, säger en initierad källa till Hänt.

Enligt rykten kommer Sofia föda på BB Sophia, en del av det lyxiga – men kritiserade – privatsjukhuset Sophiahemmet i Stockholm. Det är dock inga uppgifter som hovet har velat bekräfta.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons