ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Prinsessan Sofia tar avstånd efter bilderna på ex-pojkvännen – hovet bekräftar

21 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Prinsessan Sofia Carl Philip
Prinsessan Sofia började som reality-stjärna innan hon träffade prins Carl Philip. I SVT:s Den svenska dokusåpan visas en scen från prinsessans tid på hotellet.
Men när SVT söker prinsessan, avstår hon från att medverka i serien.
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

SVT släppte nyligen Den svenska dokusåpan, en dokumentär om svensk reality-tv:s historia. De inleder med Expedition Robinson och går sedan vidare till program som Big Brother och skandalserien Paradise Hotel.

En person som var med i den allra första säsongen av Paradise Hotel är prinsessan Sofia, 37. I serien visas en scen där hon sitter bredvid Gregory Nanderöd, 41, som prinsessan hade en romans med i programmet.

Gregory berättar om tiden i programmet men när kanalen söker Sofia, avstår hon från att medverka i dokumentären.

Därför uteslöts prinsessan Sofia från Elizabeths begravning

Måndagen den 19 september samlades kungligheter och ledare från hela världen för att närvara vid drottning Elizabeth II:s begravning. Bland annat var kung Carl XVI Gustaf, 76, och drottning Silvia, 78, på plats och fick sitta på första raden, närmast kistan, under ceremonin.

Annons

Kungaparet är inbjudna och kommer att delta”, skriver hovets informationschef i ett mejl till Hänt.

Men ingen av annan medlem ur den svenska kungafamiljen gjorde dem sällskap. Det var nämligen så att det brittiska hovet bjöd in till bröllop och endast kungaparet verkade ha fått inbjudan.

Prinsessan Sofia nobbar SVT

I avsnittet som främst handlar om Paradise Hotel visas ett klipp på prinsessan Sofia som sitter bredvid Gregory Nanderöd. De föll för varandra i programmet och fortsätte att träffas även efter att de kom hem från Mexiko.

Men deras relation varade inte särskilt länge och några år senare träffade Sofia prins Carl Philip, 37, och blev ingift i den svenska kungafamiljen.

I SVT-serien återblickar Gregory till tiden inne i huset och det hade varit naturligt att även Sofia fick berätta om tiden, men det var inget som var aktuellt för prinsessan. Hon avböjde nämligen en intervju med kanalen.

Produktionen har sökt en intervju med prinsessan Sofia, och då kontaktat hovet. Någon sådan blev det dock inte. Någon diskussion om programmet eller scener har dock inte ägt rum. Enbart en intervjuförfrågan”, skriver en presstalesperson till Hänt i ett mejl.

Hovet svarade vänligt och avböjde intervju.

Har hovet varit i kontakt med er sedan serien släpptes?

Nej, ingen kontakt har tagits efter att serien lades ut på SvtPlay. Allt är frid och fröjd”, svarar SVT.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, SVT

Annons