TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Prinsessan Madeleines svåra dilemma – Chris vägrar flytta till Sverige

12 jan, 2015 
AvAnna Shimoda
Prinsessan Madeleine är djupt besviken. Chris vägrar att flytta till Sverige.
Annons

Det har länge varit känt att gravida prinsessan Madeleine, 32, och Chris O’Neill, 40, planerat att lämna USA för att istället bosätta sig i Europa. Många, inte minst familjen, har givetvis hoppats att valet ska falla på Sverige. Men det blir det inte. Chris vägrar nämligen att bosätta sig här.

Chris vägrar flytta till Sverige, vilket ska ha gjort Madeleine besviken. Foto: Stella Pictures
Chris vägrar flytta till Sverige, vilket ska ha gjort Madeleine besviken. Foto: Stella Pictures

Enligt Expressen har det att göra med hans affärer som inte skulle kunna skötas på ett fullgott sätt från Sverige. Istället ska makarna överväga att flytta till London där Chris har sin familj. Andra alternativ är Paris och Gstaad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ingenting är bestämt. Det har tagit beslutet att flytta till Europa och sedan får vi se var det blir, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.

Annons
Madeleine och Chris kanske missar Carl Philips och Sofias bröllop. Foto: Stella Pictures
Madeleine och Chris kanske missar Carl Philips och Sofias bröllop. Foto: Stella Pictures

Madeleine ska enligt uppgifter vara besviken på Chris inställning till Sverige. Hon längtar hem till både familj och vänner. Däremot kommer förlossningen som är beräknad till i juni med största sannolikhet ske i Stockholm. I samma veva gifter sig nämligen prins Carl Philip, 35, och Sofia Hellqvist, 30, och att flyga höggravid får man ju inte som höggravid. Risken finns förstås att Madeleine och Chris missar bröllopet.

Men de har ju onekligen ett giltigt skäl i så fall…

Annons