LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines ord om relationen till sonen Nicolas

15 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Det är inte mycket vi vet om prinsessan Madeleines tre barn.
Men i en ny intervju berättar hon öppenhjärtligt om relationen till sin son Nicolas – och hans likheter med pappa Chris O'Neil.
– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas, säger Madeleine till tidningen Mama.
Annons
Prinsessan Madeleine och Christopher O’NeillBrand logo
Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill

Ända sedan deras födelse har prinsessan Madeleine hållit barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2, väldigt privata och det är sällan någon av dem syns vid sin mammas sida då hon närvarar i offentliga sammanhang. Efter att kungen dessutom beslutet att begränsa titlarna räknas inte heller prinsessans barn in i det svenska kungahuset och är därmed att betrakta som privatpersoner.

Men beslutet har däremot självklart inte släckt det stora intresset från allmänheten kring Madeleines barn.

Prins Nicolas, Prinsessan Madeleines mellersta barn, förlorade sin ställning som Kunglig Höghet i och med kungens beslut. Han får behålla sin titel som prins men däremot förväntas inget av barnen längre att få några offentliga åtaganden på uppdrag av kungen. Då Prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill sedan flera år bor i Florida så har exponeringen gentemot den svenska pressen varit begränsad och det är sällan vi får se något av barnen.

Annons

Avslöjandet om dottern Leonore

Men tack vare en ny öppenhjärtlig intervju som tidningen Mama gjort med prinsessan Madeleine har vi fått en helt ny insyn i prins Nicolas vardag. Under intervjun berättar Madeleine att sonen är väldigt lugn och känslig till sättet – något som skiljer honom från hans äldre syster.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”, säger prinsessan Madeleine till tidningen.

Likheten med pappa Chris O’Neil

På Prinsessan Madeleines Instagramkonto, som hon till skillnad från kronprinsessparet själv styr över, har följarna nu vant sig vid att vid varje födelsedag få se en ny bild på sonen Nicolas ackompanjerad av en gullig kärlekshälsning. Senast då Nicolas fyllde fem i juni skev prinsessan:

“Grattis på födelsedagen till den mest godhjärtade brodern och snällaste sonen! Vi älskar dig”.

Madeleine berättar i intervjun med Mama att prins Nicolas är den av hennes barn som mest lik pappa Chris O’Neil.

– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer precis som Nicolas och tycker om fina ting, berättar Madeleine i samma intervju.

FOTO: TT 

Annons