LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Prinsessan Madeleines härliga familjesemester i St. Tropez

24 jul, 2016 
AvEmelie Tholin
Sol, bad och långa middagar. Madeleine och Chris O'Neill tog barnen till Sydfrankrike för lite ledighet.
Annons

I vanlig ordning har prinsessan Madeleine, 33, och maken Chris O’Neill, 42, tillbringat några sköna veckor på franska Rivieran med barnen Leonore, 2, och Nicolas, 1.

Det blev gott om strandlekar för Madeleine och Leonore.

I år hyrde makarna ett lyxhus med pool i jetsetparadiset Saint Tropez tillsammans med Madeleines barndomsväninna Nathalie Werner och hennes make Dag.

– Så här mitt i högsäsongen är det ingen billig historia. De lär få betala omkring 140 000 i veckan, säger en källa till Hänt.

Chris O’Neill fick stå för inhandlandet av blöjor och liknande.

På kvällarna har paren setts strosa i hamnen och äta sena middagar på populära krogar som Brasserie des Arts. Prinsessparets barnflicka Louise Blomqvist fanns med så att Chris och Madde verkligen kunde koppla av.

Annons
Hela familjen var självklart med: Chris O’Neill, Madeleine, Leonore och Nicolas. Även barnflickan Louise Blomqvist var på plats.

Madeleine har också setts fika med sin barndomsvän Louise “Lussan” Gottelieb som nyligen separerade från Ludvig “Ludde” Blomkvist. Han var tidigare var sambo med Stephanie af Klercker, som i sin tur numera är gift med Maddes forne fästman Jonas Bergström.

St. Tropez är en riktigt populär semesterort, och med stränder som denna förstår vi varför.

 

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons