Prinsessan Madeleines födelsedagshälsning till Nicolas

Prins Nicolas 5 år

Sedan Madeleine och barnen flyttade till Florida är det inte ofta vi får ta del av vår prinsessas privatliv.
Men nu har prinsessan äntligen delat med sig av en bild på sonen Nicolas.
"Vi älskar DIG", skriver mamma Madeleine till bilden som publicerats på Instagram.

Det var under sommaren 2018 som prinsessan Madeleine tillsammans med maken Chris O’Neil valde att flytta från det regniga London till det soliga Florida. Med sig hade de barnen Leonore, Nicolas och Adrienne som idag är 6, 5 och 2 år gamla.

Sedan flytten har Madeleine tagit ett steg tillbaka från sina kungliga uppdrag och har framför allt synts i samband med evenemang för mamma Silvias förening Childhood. Men för att inte helt snuva svenska folket på en av de populäraste familjemedlemmarna har prinsessan även skaffat ett Instagramkonto där man kan få en inblick i familjens vardagsliv i Florida.

Prinsessan Madeleine isolerad

I och med coronakrisen har prinsessan Madeleine och barnen sedan en lång tid tillbaka varit isolerade i delstaten Florida, som under långa perioder haft hårda utegångsförbud.

För bara ett par veckor sedan lade Madeleine ut en bild där hela familjen, med maken Chris och barnen, var samlade för att fira påsk i avskildhet. Kort därförinnan la prinsessan ut ett längre utlägg där hon skänkte en tanke till alla barn som drabbats hårt av pandemin.

“Coronaviruset påverkar just nu oss alla. Jag vill skicka en särskild hälsning till alla barn i Min Stora Dags målgrupp. Jag vet att många av er just nu har det extra tufft när ni måste stanna hemma på grund av ökad smittorisk och infektionskänslighet.” , skrev hon då.

Hyllas för fina relationen till systrarna

Sedan en tid tillbaka är Florida återigen öppet för människor att röra sig, om än med stora restriktioner. Nu lägger prinsessan Madeleine upp en bild på sonen Nicolas när han under måndagen fyller 5 år.

“Grattis på födelsedagen”, skriver mamma Madeleine till en somrig bild på Nicolas och fortsätter med att hylla sonen för hans många kvaliteter:

“Du är den mest godhjärtade brodern och den sötaste sonen. Vi älskar DIG!” .

Och nu haglar gratulationerna in i Madeleines kommentarsfält. På bara några timmar har bilden fått över 300 kommentarer där människor från hela världen önskar den lille prinsen en härlig födelsedag.