Prinsessan Madeleine och Chris hyr ut lyxvåningen i New York – men priset är hutlöst

Prinsessan Madeleine och Chris hyr ut lyxvåningen i New York – men priset är hutlöst

Närheten till familjen lockar. Makarna prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lämnar New York för Europa.

Det kanske inte är något slott, men nu kan den som har råd flytta in i prinsessan Madeleines, 32, och Chris O’Neills, 40, lägenhet i New York. Paret som beslutat sig för att flytta hem till Europa med dottern Leonore, snart 1, hyr ut sin tvåa för ungefär 61 000 kronor i månaden.

Lägenheten ligger i ett exklusivt nybyggt hus på Upper East Side som förutom en vinkällare är utrustat med ett gym, ett bibliotek samt en takterass med eldplats. Själva bostaden är på 70 kvadratmeter och omfattar ett sovrum, ett kök inrett med italiensk marmor och vitvaror från Gaggenau, ett badrum också det inrett med marmor samt ett  vardagsrum. Enligt bostadsannonsen är lägenheten en riktig “juvel”.

Foto: Stella

Nu väntar ett liv närmare familjen för prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och deras dotter Leonore. Foto: Stella

Makarna själva har dock aldrig bott i bostaden.

– Prinsessan Madeleine med familj har flyttat från New York. Den lägenhet som paret bodde i var en hyreslägenhet som de nu har lämnat. Paret har privat investerat i en annan mindre lägenhet som de aldrig bott i, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

Sedan både Madeleine och systern kronprinsessan Victoria, 37, fick barn verkar familjen ha blivit allt viktigare för prinsessan som nu väntar sitt andra barn med maken. Syftet med flytten verkar därmed vara ganska klart.

– Det är väldigt trevligt att vara nära familjen. Vi har båda två våra familjer i Europa, har Madeleine berättat i SVT-dokumentären “Året med kungafamiljen”.

Var i Europa Madeleine, Chris och Leonore tänker bosätta sig återstår att se. För närvarande har de enligt ett pressmeddelande sin bas i Stockholm.

FRÅN FÖRSTASIDAN