LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Prins Williams stöd till Kate under graviditeten: "Har testat allt"

28 sep, 2017 
Hänt
Kate Middleton har sedan det blev känt att hon och prins William väntar sitt tredje barn, varit öppen med att hon lider av kraftigt illamående på grund av graviditeten. Nu kommenterar även prins William hans hustrus mående.
Annons

Vi har inte sett Kate Middleton, 35, på ett tag nu. Prins Williams, 35, gravida hustru har tvingats ställa in sina kungliga uppdrag eftersom hon lider av “hyperemesis gravidarum”, en sjukdom som bland annat gör henne extra illamående i sin graviditet.

Visserligen såg vi nyligen Kate i en kort film där hon pratade till landets barn om vikten av att prata om sina känslor. Det är också tänkt att hon ska närvara vid World Mental Health Day på Buckingham Palace den 10 oktober, men hur mår hon nu?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under ett evenemang under onsdagen fick vi en liten uppdatering från ingen mindre än prins William.

– Vi har testat allt, ingefärskakor och annat men det hjälper tyvärr inte så bra. Men hon mår lite bättre tack, sa prinsen då.

Foto: IBL

Text: Agneta Nisbeth

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

Annons