TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Prins Harrys galna doppresent till Louis - för 100 000 kronor

10 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Prins Harry sparade inte på krutet när han skulle köpa doppresent till lilla prins Louis. Hans unika gåva gick på nästan 100 000 kronor.
Annons

Igår döptes det senaste tillskottet i den brittiska kungafamiljen, prins Louis, son till prins William och hertiginnan Kate. Dopet hölls i det kungliga kapellet St James’s palace i London med endast den närmsta kretsen på plats. Lillprinsens storasyskon prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 3, var självklart på plats och så även farbror prins Harry.

När den brittiska tidningen The Sun rapporterade om prins Harrys dopgåva till lilla Louis höjde många på ögonbrynen. Prins Harry hade fått tag på den allra första upplagan av barnboken Nalle Puh. Men smakar det så kostar det som bekant. Den unika boken gick på nästan 100 000 kronor. En källa till tidningen säger dock att det ligger en tanke bakom valet av dopgåva.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ett av Harrys finaste barndomsminnen är när hans mamma läste för honom vid läggdags, säger en källa till tidningen.

Prins Harry och prins Williams mamma är den omåttligt populära prinsessan Diana, som gick bort i en tragisk bilolycka i Paris 1997. Enligt källan vill prins Harry nu bygga upp ett bibliotek till sina tre syskonbarn för att hedra sin avlidna mamma som älskade böcker.

– Hon älskade alla klassiker och Harry fick den briljanta idén att skapa ett bibliotek med olika förstaupplagor till Louis, Charlotte och George som de kan använda när de blir äldre, säger källan.

FOTO: IBL

Annons