LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Prins Harry på hemligt besök i Stockholm – här är bilden från innekrogen

16 mar, 2015 
AvCharles Thulin
Stockholm fick kungligt besök i helgen. På plats var ingen mindre än prins Harry.
Annons

Det var förrförra helgen som Stureplan fick kungligt besök när brittiske prins Harry, 30, bestämde sig för en weekend i Stockholm. Helgen började med att prinsen och hans vänner körde fullt ut på Stureplans klubbar. De hade ett drinkbord längst in på nattklubben V som ligger ovanför

–De var där ett större sällskap och verkade ha trevligt. Han var med en av Skarsgård-bröderna. De var där i ett par timmar och var kvar nästan fram till stängning, säger en kroggäst till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När gästerna på klubben fick nys om att prinsen var i lokalen blev det stor rusning utanför hans drinkbord.

Prinsen avslutade sin helg i Stockholm på den kändistäta innekrogen Riche. Mitt i krogvimlet satt Harry ledigt klädd i skjorta, t-shirt och keps och avnjöt en lunch med flera vänner. Därefter sågs de gå med sitt sällskap till Norrmalmstorg där prinsen ryktas ha spanat in de lyxiga modebutikerna. Framemot kvällen blev det utemiddag och valet föll på restaurang Nosh and Chow på närliggande Norrlandsgatan. Om prinsen var i Stockholm på en ren nöjestripp eller om han hade några andra ärenden är fortfarande oklart.

– Jag måste kontrollera om det finns något officiellt han kan tänkas göra där, det är ingenting jag känner till så här på rak arm. Om han är där i privat syfte kan jag tyvärr inte säga något, säger en talesperson för det engelska hovet till Expressen.

Harry är son till prins Charles, 66, och prinsessan Diana men är ingen direkt tronföljare. Istället är det Harrys bror William, 32, som står först i led efter Charles och därefter Williams son prins George som är 1 år och sju månader gammal.

 

Annons