LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Prins Harry dejtar en av världens vackraste kvinnor

01 nov, 2016 
AvLotta Gray
Han har länge varit känd som "festprinsen" i England men nu verkar Prins Harry inte längre vara singel. En skådis känd från "Suits" ska ha tagit honom med storm.
Annons

Prins Harry, 32, må jubla. Han lär få andra män i världen gröna av avund då det viskas om att han dejtar skönheten, skådisen  Meghan Markle, 35. Hon är mest känd från sin karaktär som Rachel Zane i  TV-serien “Suits” men dyrkas som en av världens vackraste kvinnor.

Meghan Markle, en fräkning brunett som fått Prins Harry på fall.
Meghan Markle, en fräkning brunett som fått Prins Harry på fall.

Nu har det sipprat ut bilder från hennes instagram då amerikanskan lär ha besökt London och Prins Harry ryktas vara upp över öronen förtjust i den fräkniga brunetten. Tydligen träffades de under ett event i våras och har sedan dess setts regelbundet. Även brittiska Daily mail rapporterar om denna fling.

Dock lär det dröja ett tag innan de manifesterar sin kärlek då det lär bli ett rabalder utan dess like som det oftast blir då kungligheter presenterar nya livskamrater.

Prins Harry är känd för att vara en festprisse.
Prins Harry är känd för att vara en festprisse.

Prins Harry har tidigare berättar att han vill vara helt säker på sin sak innan det blir offentligt. Den här gången kanske han lägger sitt festandet på hyllan för att inleda ett nytt kaptitel i sitt liv – på allvar när det kommer till kärlek och framtid.

https://www.instagram.com/p/BL1lmIOArpm/?taken-by=meghanmarkle

Förutom sitt skådespelande, gör Meghan modelljobb och är en global ambassadör för World Vision Kanada och har även bland annat rest till Rwanda på uppdrag för Clean Water Campaign. Hon har också rest till Afghanistan för att stödja amerikanska styrkor och deras familjer.

https://www.instagram.com/p/BLwOXzPAG0S/?taken-by=meghanmarkle

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons