TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Power Rangers"-stjärna högg ihjäl sin rumskompis med samurajsvärd

02 feb, 2015 
AvCharles Thulin
Han var en av barndomshjältarna "Power Rangers" där Ricardo Medina Jr jagade skurkar med samiraisvärd. Nu sitter den förra skådisen häktad efter att ha huggit ihjäl sin rumskompis – med just ett samurajsvärd.
Annons

Ricardo Medina Jr blev känd för en yngre tv-publik när han spelade en av huvudrollerna i superhjälteserien “Power Rangers Wild Force”. I serien, som tog slut för tolv år sedan, använde sig Medinas rollfigur ständigt av ett samurajsvärd när han bekämpade superskurkar med hjälp av kampsport.

Och nu under lördagen greps Medina misstänkt för att ha huggit ihjäl sin rumskompis med just ett samurajsvärd i lägenheten i Palmdale, Kalifornien.

Power ranger
Ricardo Medina spelade en Power Ranger som ständigt vevade med ett samurajsvärd. I helgen högg han ihjäl sin rumskompis med ett liknande svärd. Faksimil: Youtube

Enligt skådisens flickvän, som ska ha sett allting, började Medina och rumskompisen bråka och Medina grep till slut tag i ett svärd och högg offret i magen.

Medina ringde själv polisen men rumskompisen avled innan ambulanspersonal hann till platsen.

Skådisen sitter nu häktad åtalad för mord och borgenssumman är satt på motsvarande sju miljoner kronor, uppger TMZ. Delstaten Kalifornien har som högsta straffsats för mord dödsstraff.

Om du aldrig såg “Power Rangers” kommer här ett smakprov:

Läs vidare:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons